Mindennap fáradt, kevés együttlét, lesz ez jobb, vagy így marad?
sajnos nem igazán tudok segíteni, velünk is hasonló a helyzet :( mind2en dolgozunk, de neki ott van pluszban a zenekara, ami annyi energiát és időt vesz el, hogy rám már nem nagyon marad, állandóan fáradt. most épp levezeti a feszültséget egy haverjával egy kocsmában...
bocsi h nem adtam értelmes választ, de most nekem is jól esett leírni :) valaki hátha okosabb lesz!
Lehet, hogy lesz jobb, de lehet, hogy így marad.
Hány évesek vagytok ? Gyereketek van ? Házasok vagytok ? Mióta vagytok együtt ?
Lehet, csak ki van égve, ki kellene mozdítani. Vagy , és jó néhány napig nem elvárni tőle semmit, csak adni amit szeret nyugalmat, nem elvárni semmit, kicsit nyugodni hagyni.
Aztán meg csapni egy beszélgetést, aztán meglátni mit érdemes és lehet tenni és mit nem.
Nálunk én vagyok a fáradtabb.
3 éve lekezdtem egy szakács sulit és sok energiát kivett belőlem az egész napos állás, rohangászás, így csak hétvégén van időm és kedvem szeretkezni.
Nem tudom, hogy jobb lesz-e, ha nem csak heti 1-2 alkalommal fogok az étteremben dolgozni, más napokon tanulni, hogy hozzá szokok-e és jobban be tudom osztani az energiáimat.
Remélem, neked is hajrá! :)
Hú a hozzászólásod után még inkább magunkra, ill. férjemre ismerek.
Mi már előrébb vagyunk, és nem két év után kezdődött, hanem a gyerekek után. Nem rögtön, később.
Mi már 15 éve házasok vagyunk, szóval ez már így is marad, mármint a házasság, de ha így álltunk volna 2 éves együttlét után, lehet meggondoltam volna.
Beszélgessetek, és legyél türelmes.
Lehet, hogy így marad, de változhat is. A gond ezzel csak az, hogy ezt most ő sem tudja, mert ez nem valami, amit tudatosan csinál, hanem a teste , szervezete most ilyen állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!