Miért nem kaphatom meg a szobáját?
A bátyám meghalt másfél éve, viszont nem kaphatom meg a szobáját mert anya azt mondja, hogy az a bátyám szobjája.
De hát ő meghalt!!!
Normális ez??? -.-
A nővérem 1999-ben halt meg, agyonverte a férje. Édesanyám még mindig őrzi néhány ruhadarabját, személyes dolgait. A halála után 1 évig feketében járt, otthon is, sőt, tovább is hordta, mint ahogyan szokás.
A nővérem alkoholista volt, de édesanyámnak ugyanolyan gyermeke, mint én. Egy anyának, aki valóban IGAZI anya, mérhetetlen fájdalom a gyermeke halála, és soha nem múlik el. Bármit is tett, bárhogyan is élt az a gyermek.
Ezt akkor tudjátok meg, ha megtörténik veletek. De senkinek nem kívánom ezt.
Kérdező, anyukádnak mindig a gyermeke marad a bátyád, bármilyen is volt. Ezt el kell fogadnod. Ha ő így gyászol, akkor azt tiszteletben kell tartani. Eddig megvoltál a szobája nélkül, most mi lett olyan sürgős?
nekem is volt egy ismerősöm, aki valamiféle ereklyeként őrízte a halott lánya szobáját. elnézte hogy a másik nagytesó nyomorogjon a csecsemő kicsivel egy félszobában.
az természetes ha megőrzi az ember a képeket, pár ruhát, egy évig feketében jár... na de egy helyiség, könyörgöm, mit tehet róla hogy meghalt valaki aki ott lakott? a szobákat arra építik, hogy használva legyenek - szerintem.
19:09
ezt nem tudhatod biztosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!