Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol kezdjünk el kutatni,...

Hol kezdjünk el kutatni, ha"eltűnt" egy családtagunk?

Figyelt kérdés
Reggel elment dolgozni,de a munkaideje lejárt több órája,telefonja nem elérhető,letiltotta a szolgáltató?

2012. máj. 10. 18:23
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
Nem akarok veszekedni vele,csak az a baj h alig vitt magával kaját stb,örülök h értünk dolgozik.
2012. máj. 10. 20:10
 32/40 anonim ***** válasza:
83%

Nem is kell vele veszekedni, de ha nincs annyi esze, hogy magától rájöjjön, hogy te agyonizgulod magad érte, akkor bizony mondani kell, hogy máskor hasonló esetben mit vársz tőle. Bocsi, de ezt így szoktuk mondani, és kb. ugyanezekkel a szavakkal el is mondhatod neki.

Egyáltalán nem gondolt arra, hogy te agyonidegeskeded magad, mert nem tudod, hogy mi történt vele?

2012. máj. 10. 20:23
 33/40 A kérdező kommentje:
Majd meglátjuk ha hazaér mit mond,az aggódásra.
2012. máj. 10. 20:33
 34/40 anonim ***** válasza:
82%
Örülök, hogy meglett végül, de számomra az tök fura, hogy nem próbáld meg sehonnét se felhívni, nem próbálta az egyik kollégáját ugrasztani, akivel dolgoztak, hogy te figyelj, csörögj már rá a feleségemre, hogy tudja, túlórázok, majd este megyek csak haza. Nem tudom, ez nálunk tök alap. Férjem ma lerobbant a robogóval, első dolga volt, hogy felhívott mi van.
2012. máj. 10. 20:49
 35/40 A kérdező kommentje:

Kedves 20.49-es!Nagyon igaz amit írsz,így lenne fair,főleg hogy baráti társaságban vagyunk a kollegáit is ismerem,csak valamiért a telószámukat nem tárolom.

Ilyenkor van az,hogy én mért aggódom,le vagyok cseszve...

2012. máj. 10. 20:57
 36/40 anonim ***** válasza:

én vagyok, aki mondta a mentőt és kérdezte, hogy kije vagy.

remélem, tényleg úgy van, ahogy mondta.

nekem is volt, hogy "eltűnt" a férjem(szintén terhes voltam), és én felhívtam a mentőket. de csak hülyét csináltam magamból, mert a korábbi szeretőjénél volt.

szívből kívánom, hogy nálatok ne valami ilyesmi legyen.

2012. máj. 10. 21:10
 37/40 anonim ***** válasza:
Gondolom, már előkerült a férjed. Mi újság? Ugye minden rendben?
2012. máj. 11. 07:27
 38/40 A kérdező kommentje:
Végülis minden rendben,ma újra ment dolgozni tíz óra után ért haza este,a jó szíve fogja a sírba vinni, ugyanis már hamarabb hazaért volna,de egy ittas munkatársa miatt zűrbe keveredett....:(
2012. máj. 11. 11:13
 39/40 anonim ***** válasza:
Oké! Örülök, hogy minden rendben! Remélem, mostmár te is megnyugodtál, no meg ő is megérti, hogy nem "tűnhet el" csak úgy szó nélkül! :))))
2012. máj. 11. 11:17
 40/40 A kérdező kommentje:
Ma hajnalban előre szólt mikor kikísértem,hogy benn marad,valószínűleg.
2012. máj. 11. 11:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!