Hol kezdjünk el kutatni, ha"eltűnt" egy családtagunk?
Mi van, ha megismerkedett valakivel, vagy éppen tiszta váratlanul úgy alakult, hogy ma randiznak először, vagy éppen már tudta reggel is, hogy később fog hazamenni, de nem akart előre szólni, megelőzendő a rengeteg kíváncsi kérdést.
De ha valami hírt hallotok, azért ideírod ugy-e??
Vicc. :D
Akkor miért nem úgy írtad ki a kérdést, hogy eltűnt a férjem, hol keressük? :D
hány éves az illető?
a mentőket felhívhatjátok, bemondjátok a nevet és meg tudják mondani, hogy vittek-e ilyen nevű személyt. én már csináltam ilyet.
nem viselkedett furcsán? te ki vagy? párkapcsolata van?
Bocsi, de az eddigi infók alapján az sem igazán kivehető, hogy az eltűnt személy férfi-e, vagy nő, és egyáltalán milyen idős stb.
Akkor biztos, hogy nem randizik, de tulórázni még lehet. Egyébként esetemben számtalanszor előfordult, hogy reggel derült ki a munkahelyen, hogy a főnökökkel megyünk vidéki telephelyre. És ugye ott nem én diktáltam, hogy gyerünk már hazafelé. Ha a főnöknek úgy tartotta kedve, akkor bizony volt olyan, hogy este 9-10 körül vetődtem haza, pedig semmi különös ok, indok nem volt rá.
Nyugodj meg, férjed biztosan épségben fog előkerülni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!