Mennyire elfogadható az ha a barátnőm kimegy külföldre dolgozni több hónapra?
Figyelt kérdés
1,5 éve vagyunk együtt és bejelentette, hogy Ő MEGY!több hónap úgy, hogy nem jön haza!de én várja már meg..2009. jún. 25. 09:41
1/6 A kérdező kommentje:
értsd: több hónap=> min. 4 hónap
2009. jún. 25. 09:43
3/6 anonim válasza:
mindkettőtöket meg lehet érteni, ha szereted és ő is, akkor szerintem 4 hónapot ki lehet bírni(nem azt mondom, hogy könnyen...) és ez egy jó próbája lesz a kapcsolatotoknak! ne úgy fogd fel, hogy csak neked lesz rossz, hidd el, hogy neki legalább olyan nehéz lesz nélküled...
4/6 anonim válasza:
én becsülném a bátorságát, esetleg te meglátogathatod egyszer, ha telik rá
5/6 anonim válasza:
Voltam ebben a szituban és hidd el, nem azért mentem ki, mert nem volt fontos a párom. Nem tudom milyen idősek vagytok, de a barátnőd részéről nem kis vállalkozás ez. Gondolj bele, ott 4 hónap alatt megkeres annyit, mint itthon másfél év alatt. Ha terveitek vannak, akkor nagyon is nem mindegy, hogy mennyi pénzetek van.
A helyedben hagynám, vagy csatlakoznék hozzá a későbbiekben. Ki lehet bírni, bár nagyon-nagyon nehéz. Neki főleg, mert új környezet, ismeretlen emberek és még sorolhatnám. Ha egyébként szilárd talpakon áll a kapcsolatotok nem lesz gáz. Te is meglátogathatod kint, akár havonta is.
6/6 anonim válasza:
Nekem nem elfogadható. Vagy ne menjen vagy vigyen engem is. Persze csak ha komoly kapcsolatról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!