Ha nincs onallo keresetem, de lagziba kell mennem a parommal kb mennyi penzt illik vinni?
Mivel egy főre, ha két étkezéssel számolunk kb. ötezer forint költség jut, /Kaja-ital-helység vagy sátorbérlet/ ezért minimum 10 ezer illik, különben többe kerül a vendég, mint amennyit ráköltünk.
Vendéglátásban dolgozom, sok lagzit látok és csinálok.
Ha közeli rokon, akkor még többet illik.
Ha a párod a meghívott, akkor beszéld meg vele.
Az, hogy nincs önálló kereseted, nem számít igazán.
koszonom:)
meg nem igazan beszeltuk meg, szerintem mindketten potolunk majd:)
Szerintem is minimum a 10E Ft.plusz, ha van menyecsketánc, akkor oda is illik adni.
Szerintem senki nem fogja nézni, hogy miért annyit raktál a borítékba, tehát nem számít, hogy dolgozol-e vagy sem.
ertem:D akkor nem szamit h szegeny csoro diak vagyok :)) :D
koszi szepen a valaszokat, nekifogok sporolni:P :)
En ugy gondolom, hogy egy ilyen helyzetben, annak kell ajandekot/penzt adni, aki valamilyenfele kapcsolatban van az eskuttekkel.
Te csak elkisered a baratod. Minek adjal penzt? Van mire te koltsed, foleg hogy munkanelkuli vagy. Ha a parod elvarja, hogy vele menj, csak neki kene fizetni szerintem.
Vagy ez maskepp szokott lenni? Ha igen, en furcsalnam.
oszinten? nem tudom, meg a parommal sem beszeltem, csak mondta hogy kilatasban van...
amugy most erettsegizek, ugyhogy nem nagyon volt alkalmam meg lagziba menni, esetleg anyumekkal, de az megint mas. nem tudom mit illik mit nem ilyenkor, a parom velem egy idos.
szerintem is az lesz. had'lam mit javasolnak a szulok:)
21:23 nem "rinyaltam" hogy nincs penzem csak viccesen irtam. amugy addig mig van az eskuvo mar nincs olyan sok, hogy dolgozni tudjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!