Kiderülhet, hogy pszicihátrián kezelték?
Nem sértődtem meg és értem a dilemmát:) DE úgy gondolom, hogy egy-egy botlás miatt még nem lehet valakinek egész életében szenvednie.. A párom minden szempontból megfelel ennek a munkának, fizkálisan..egészségben stb.
És ha itt tartunk..én egész tini koromban "depis" voltam..Manapság erre külön üzletág épült (emosok:))sokat foglalkoztatot a halál gondolta, ahogy sok kortársamat is..persze soha nem tettem meg és a szüleim sem gondolták, hogy a pszichiátria lesz a legjobb hely nekem.. Ennyi erővel rengeteg ember kerülhetne oda.. DE mindegy is.. Mindenkinek köszönöm a választ..
Nincs aki esetleg BIZTOSAN tud ezzel kapcsolatban infót adni? Mert itt váltakoznak a vélemények..mármint hogy kiderülthet-e vagy sem..
Ne haragudj, de kórházban gyógyszerrel kezelt depressziós állapot nem éppen nevezhető botlásnak. Ez egy igen komoly lelki betegség. Főleg ha azt kezelni kellett.
Tehát igen is probléma ha letagadja, és igen ha bevallja valószínű,hogy nem lesz pilóta. De mivel átesett már ilyen állapoton bármikor megint lehet,hogy hasonlóképp reagál valamilyen traumára, egyéb kemény dologra. Ezért kéne beszélni egy orvossal.
Nem javaslom,hogy félvállról vegyétek.
Tehát még egyszer ez nem botlás. A te "depid" az egészen más mint az övé. érdemes vele kicsit jobban foglalkozni.
18,32-nek tökéletesen igaza van.
Egy pilótának naponta kell sokak életéért felelni.
Ez nagy megterhelés pszichikailag.Egy betegség pedig soha nem botlás.Nem lehet senkit kórházi osztályra dugni ha nincs megfelelő indok a kezelésére.Ha kezelték akkor valós volt a betegsége.És nem véletlenül kérdés ennél a munkánál az is,hogy a múltban volt-e.
Nem mindenki alkalmas erre a munkára hiába ez az álma.És inkább ne teljesüljön a párod álma,minthogy egyetlen ember is áldozata legyen a felelőtlenségének.
Minden kórházban archiválják egyébként az adatokat,tehát utána lehet bármikor nézni kit mivel hol kezeltek.Már én is kértem ki apukámnak régi leleteit az archívumból.
Ha egy szervnek van hozzá jogosultsága kikérheti.
És aki egy ilyen felelősségteljes munkánál bármit letagad ami alkalmatlanná tenné rá azért,hogy megkapja a munkát,az megérdemelné,hogy eljárást indítsanak ellene.
És én sem bántani akarlak,de az álmaink csak addig teljesülhetnek amíg nem árthatunk vele másoknak.
Egy pszichikailag nem teljesen stabil ember nem alkalmas erre a munkára,nem véletlenül vannak szigorúan megválogatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!