Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Holnap kiderülhet van e...

Holnap kiderülhet van e pocaklakó? /Tesztelhetek? /

Figyelt kérdés

Utolsó menstruációm első napja július 12-én volt. 28 naposak a ciklusaim. Július 26-án voltunk együtt a férjemmel.

Szerintetek tesztelhetek már???

2010. aug. 9. 21:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

utolsó menstruációm napja júli.18. volt és tegnap már halványan pozitív lett a teszt. ma erősen.

én magam sem értem még mindig...

szóval, szerintem csinálj tesztet.

2010. aug. 9. 21:05
 2/11 A kérdező kommentje:
Gratulálok! :)
2010. aug. 9. 21:07
 3/11 anonim ***** válasza:
köszi
2010. aug. 9. 21:09
 4/11 anonim ***** válasza:

Hello lányok!

Kezdek elkeseredni,mert nekem meg júli 15.-én volt ma teszteltem egy negatívat,de ha neked már látszik akkor lehet,hogy én most nem leszek befutó:(

Reggel azért én is csinálok egyet!Majd írd meg te is kedves kérdező,hogy mi lett az eredmény!!!

2010. aug. 9. 21:28
 5/11 A kérdező kommentje:
Szurkolok neked, hogy holnap pozitívat tesztelj!
2010. aug. 9. 22:01
 6/11 anonim ***** válasza:
Első, Te milyen tesztet használtál? Gratulálok! Többieknek drukkolok!
2010. aug. 9. 23:14
 7/11 anonim ***** válasza:

első vagyok. több tesztet is csináltam, pregimax, rossmannos, medipreg és gabriel. kettő pozitív lett, kettő csak időn túl lett pozitív.

aggódok is, hogy hogyhogy ilyen hamar kimutatta...

2010. aug. 10. 09:43
 8/11 letta88 ***** válasza:
Nekem is július 12-én volt az utolsó menstruációm első napja, én ha péntekig nem jön majd csak akkor tesztelek.Ne keseredj el ha még negatívat mutat, mert minden ember más, lehet neked később és lassabban termeli a hcg hormont a szervezeted.Barátnőm úgy járt hogy már 3 hetet késett neki és folyton negatívat tesztelt, tiszta ideg volt hogy tuti valami komoly baja van, és kiderült hogy már hat hetes terhes volt.Szóval még könnyen lehet negatív.Írd meg az eredményed légyszíves.Nagyon szurkolok hogy baba legyen a dologban.:-)
2010. aug. 10. 10:12
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem 3 éve napra pontosan így volt meg az utolsó menzeszem, 26-án lehetett kb. a fogatatás. Aug.13-án nagyon erős pozit teszteltem. A párom ezt kapta szülinapi ajándéknak. 27 hós rosszcsont kisfiú anyukája :) Sok sikert!
2010. aug. 10. 10:23
 10/11 letta88 ***** válasza:
Én is 13-án akarok tesztelni.Péntek 13 Húúúúúú!Nagyon bűvös lenne!:-)
2010. aug. 10. 11:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!