Barátnőmet folyton b. aszogatják a szülei a súlya miatt. Hogyan beszéljek a fejükkel?
A szülőkkel szerintem nem tudsz mit kezdeni, ők ezt eldöntötték, és kész. Neked kell valahogy meggyőznöd a barátnődet, hogy nagyszerű alakja van, és hogy véleményed szerint egyáltalán nem kövér. Egyáltalán a barátnőd anyukájának milyen alakja van, hogy ilyen könnyedén dobálja a jelzőket?
(Igazán megkérdezném tőle, hogy mi a csodának nem tud inkább örülni, hogy kivételesen nem anorexiás a lánya, mert most ez a nagy népbetegség, inkább öt kilóval több legyen az átlagnál, mint kevesebb szerintem.)
Szerintem állítsd a tükör elé, és kérdezd meg, hogy konkrétan Ő mit tart kövérnek magán, hol látja, hogy szerinte "hájas"? Mit szeretne karcsusítani? Mennyi szeretne lenni, mármint kilóra? Lehet, ha sorra vesztiek a testrészeit úgy, hogy látja magát a tükörben rájön, hogy nem is az ő baja a kövérség, hanem beültetett gondolat, ha meg azt mondja, hogy innen és innen, akkor lehet egy kis aerobic, otthon végezhető gyakorlatokat csinálni, ami kifejezetten zsírégető. A bicajozás egyébként feszesít, lábat és popit izmosít, de kifejezetten fogyásra nem jó, nem túl hatékony. Ha tényleg azt szeretne, akkor aerob edzésre van szüksége, ilyen címszóval a googleban millió edzésprogramot találsz-találtok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!