Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit lehetne tenni?

Ilyenkor mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

Amióta bekerültem az egyetemre, úgy érzem sok minden megváltozott körülöttem. A családtagjaim beszólását kevésbé találom viccesnek, sőt kezdem egyre inkább zavarónak tartani. A családomban én vagyok az egyedüli egyetemista, és egyre inkább úgy érzem nem tudnak megérteni. Szeretném támogatni őket anyagilag is mert csak édesanyám az egyedüli kereső. Sajnos az egyetem nem megy valami fényesen, de semmi szín alatt nem hagynám ott, most 23 éves vagyok első éves, van már szakképesítésem is.

Kérhetném a véleményeteket mit lenne érdemes tenni?

2012. máj. 6. 21:57
 1/2 anonim ***** válasza:

Miben mit lehetne tenni?

Hogy elviseld a beszólogatást, hogy megértsen a családod, hogy munkát találj és segítsd őket anyagilag? Mi a kérdés?

2012. máj. 6. 22:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért szólnak be? Miket szólnak be?

Ha dolgozni szeretnél, nem kell otthagynod az egyetemet, vállalj diákmunkát. Én is így csinálom. Nehéz így, de nem kibírhatatlan.

2012. máj. 6. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!