Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit lehet tenni?

Ilyenkor mit lehet tenni?

Figyelt kérdés
Eddig remek kapcsolatban voltam az anyámmal, mindent megbeszéltünk. Már lassan annyira jóban voltunk, hogy nem is úgy tekintettem rá, mint az anyámra, hanem mint egy testvérere. Az utóbbi időkben viszont bedilizett. Szinte minden nap talál valami hibát bennem, és a fejemhez vágja. Ma bejött a szobámba, (mert csak itt tud ránézni a kertre) és elkezdett beszélni róla. Annak ellenére, hogy tanultam, végighallgattam. De amikor befejezte, visszanéztem könyvre. Hirtelen elkezdett velem ordítozni, hogy "pofákat vágok" és ez neki nem teszik, de nem csinálok semmi ilyesmit. El sem tudom neki mondani, hogy tanulok, és azért vagyok vele közömbös, mert kimegy a szobából, és becsapja az ajtót. Ezt már kb. 2 éve csinálja, de most már nem bírom tovább a hülyeségeit.
2012. máj. 6. 10:22
 1/1 anonim ***** válasza:
Nem is szóltál hozzá, csak meghallgattad? Mert lehet pont ez a baja, szeretne egy kicsit beszélgetni, ha egy két szót legalább válaszolsz, és megmondod, hogy majd később még beszélünk, de most tanulni szeretnél, mert sok van, stb, biztos megérti, nem? Mert nekem ebből az jött le, hogy ő úgy érzi nem érdekel amit mond neked.
2012. máj. 7. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!