A szüleim rühellik a barátaimat. Mit tegyek? 14L
Van egy társaságunk, 5 fiú és rajtam kívül még 3 lány. A szüleim nem ismertek mindenkit személyesen, csak a héten jöttek át hozzánk először. Csak anyu volt itthon, nem is zavarta, nem "rosszarcúak", tehát pont az a baja apukámnak, hogy rémisztő átlag. Tényleg szöges ellentéteim, pl egy srác vasalja a haját, elektronikus zenét hallgat a többség, a lányok mind "lányos lányok", tehát virág minta, szoknyák, variálják a hajukat, körmöt festenek stb. Én meg nem ilyen vagyok, 5 órát képes vagyok egyszerre rajzolni, 2 profilképem van az Arckönyvben, indie zenét hallgatok.
A kérdés viszont az, hogy közeleg a szülinapom, és mit tegyek, hogy apukám ne kapjon ideggörcsöt? Ha már azt se szereti, ha délután elmegyek velük, hogyan vegyem rá, hogy itt aludhassanak?
Köszi szépen!
14L
Lógj a nyakukon.
Egyszer csak megunják és elküldenek...
Apu tényleg attól fél, hogy én is olyan kis tini-csitri leszek, pedig komolyabb fajta vagyok.
És tényleg nincs olyan, aki jobban hasonlítana rám. Járok rajztanárhoz is, ott reméltem, hogy lesznek hozzám hasonlók, hát nem. Gitáron se. Múzeumokban nincsenek korombeilek, néznek is rám furcsán:D Szóval nincs ötletem hogyan szerezhetnék barátokat, mert akik ismerőseim, és ugyan így "művészpalánták" mind komorak, animéket néznek, én meg teljesen más természetű vagyok, inkább mindig poénkodok meg Skins-t nézek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!