A párom olyan féltékeny, hogy amikor férfivel beszélgetek, már akkor is rettegés van bennem. Hogy nyugodjak meg?
Szeretem a párom, minden rendben van.
de annyira félek a haragjától, vagy attól, hogy elhagyna, vagy akármi.
nagyon féltékeny.
már ott tartok, hogy szinte másra sem merek nézni.
ma beszélgettem egy pasival - baráti alapon.
és beszélgetés közben folyt rólam a víz, nedves volt a tenyerem, olyan ideg voltam, úgy érzem magam mintha félrelépnék, mintha én lennék a szemét.
a páromnak el sem mertem mondani, mert én hívtam fel a srácot, mert szerettem volna beszélgetni. csak úgy, mert jólesnének a jóleső kedves szavak, amiket nem kapok soha meg párkapcsolatban. de amúgy semmi más szándékom nem volt.
még most is remegek, mit tettem.
mivel ez nem normális bennem, várok ötleteket, hogy nyugodjak meg?
Kálmán, méltó vagy a nevedre:D
Az valóban nagy gond, hogy a Kérdező partnere betegesen féltékeny - de honnan veszed azt, hogy ő maga más férfiak felé "kacsintgatna"? A tragikus éppen az, hogy nem "kacsintgat" ő semerre sem, csak él egy emberi jogával: más emberekkel - közöttük férfiakkal - is beszélget. Ettől a jogtól akarja őt megfosztani egy csendőrködő, zöld szemű szörnytől gyötört:-) társ. Ez óriás különbség, Kálmán!:D Ég és föld.
Később írok neked levelet.
Egyébként megoldható a problémád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!