A párom olyan féltékeny, hogy amikor férfivel beszélgetek, már akkor is rettegés van bennem. Hogy nyugodjak meg?
Szeretem a párom, minden rendben van.
de annyira félek a haragjától, vagy attól, hogy elhagyna, vagy akármi.
nagyon féltékeny.
már ott tartok, hogy szinte másra sem merek nézni.
ma beszélgettem egy pasival - baráti alapon.
és beszélgetés közben folyt rólam a víz, nedves volt a tenyerem, olyan ideg voltam, úgy érzem magam mintha félrelépnék, mintha én lennék a szemét.
a páromnak el sem mertem mondani, mert én hívtam fel a srácot, mert szerettem volna beszélgetni. csak úgy, mert jólesnének a jóleső kedves szavak, amiket nem kapok soha meg párkapcsolatban. de amúgy semmi más szándékom nem volt.
még most is remegek, mit tettem.
mivel ez nem normális bennem, várok ötleteket, hogy nyugodjak meg?
lassan kilyukadunk oda, hogy tényleg velem van a baj.
én csak annyit akartam, hogy nyugodt lehessek belül, ha más férfival beszélgetek. élvezzem az életet. vele és mellette.
így lenne kerek.
erre meg ki van elemezve az egész kapcsolatom, meg párom, meg én.
nem a gyökerektől akarok változást.
csak ezt a kicsit akarom és nekem minden rendben lesz.
Akkor ringasd magad abban a hitben, hogy minden tökéletesen rendben van. - ez az olyan nőknél, mint te, működni szokott. Mikor majd meg is üt, mert túl kedvesen köszöntél a férfinak a húspultnál - gondolj arra, igen, benned van a hiba! Megérdemelted, mert nem tartottad be a szabályokat.
(ha valaki nem venné észre: ironizálok!)
Kedves előző - csatlakozom hozzád, de én nem ironizálok (és gondolom, te is azért tetted ezt hozzá, mert nem akartad bántani a kérdezőt).
Bántani senki sem akarja, ellenkezőleg: amint látom, mindenki félti őt, hogy megsemmisül a személyisége ebben a kapcsolatban. Nem, kedves Kérdező: én sem benned látom azt, ami abnormális, hanem a másik félben, akit a most még heves érzelmeid tökéletesnek láttatnak veled, holott nem az. Féltékeny, kedvességre nem hajlandó - valódi pszichikai bántlmazó, jövendő - vagy más mostani - zsarnok. Meglásd, ahogy az érzelmeid lobogása alábbhagy majd, reálisan fogod látni a helyzetet és őt - de lehet, hogy akkor már nem lesz elég erőd, hogy véget vess a kapcsolatnak. Értsd meg - és mindannyian erről szóltunk! - nem benned van hiba! NEM neked kell azon törni a fejedet, hogy "nem normális" BENNED! beszélni akarni valaki mással, néhány kedves szót kapni tőle, utána pedig "bűnösként" remegni, szégyenkezni, félni a társad reakciójától. Ő a "nem normális", aki a bizalmatlanságával, a ridegségével és féltékenységével erre kényszerít. Dehát - a te életed a tiéd. Úgy rontod el, ahogy te akarod.
Utolsó kommentedet olvasva rájöttem, nincs is értelme válaszolni, hiszen te eldöntötted, hogy ez a férfi tökéletes, a világ teteje, te nélküle életképtelen lennél, és most nem tudod feldolgozni magadban azt a szörnyű bűntettet, hogy szóba álltál egy másik élőlénnyel.
Minden gúny nélkül mondom, sajnállak téged, ha valóban így akarsz élni.
nem olvastam el az előzményeket!
de a véleményem az ,hogy teljesen alárendeled magad a "nagy szerelmednek"
most komolyan ennyire vak vagy! pont azért beszélgettél mással,mert magasról letojt a pasid és még öt nevezed a tökéletes férfinak?
nekem volt ilyen kapcsolatom,soha többet....
teljesen kiidegeltem magam...szerintem amig még nincs gyerek,meg házasság,addig lépj,mert utána egy életre el vagy veszve
Egy normális kapcsolatban egyik fél sem retteg a másik haragjától.
Tipikus alárendelt, szenvedni szerető lány lehetsz...
Akinek akkor is a párja a tökéletes férfi, mikor épp lekever egyet mert köszönni merészelt a szomszéd FÉRFInek.
Vedd észre hogy valami nem stimmel. Hőbörgés helyett.
Elég furák vagytok mindketten.
A pasid betegesen féltékeny, te meg csak olajat raksz a tűzre amikor más pasasok felé kacsintgatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!