Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírok szakítani a vőlegény...

Nem bírok szakítani a vőlegényemmel, mert szeretem, de semmi értelme vele. Hogy lépjek ki?

Figyelt kérdés

Folyamatosan problémái vannak velem.

semmi nem jó, ahogy kinézek, amit akarok, amit teszek.

vért izzadva próbáltam megfelelni.

évek alatt rájöttem, nem megy.

ezért szenved ő is, hogy nem olyan vagyok, amilyennek akar, és én is, hogy voltaképp akkor nem is szeret igazán.

ő nem képes megválni a gondolattól, hogy családot terveztünk, tul.képpen minden a sinen van hozzá.

ő nem képes szakítani, nem akar,nem tud,nem tudom miért.

és én sem tudok megválni a gondolattól, ahogy eljegyzett, ahogy tervezett. nagyon vágytam rá. mindig.

de többet sírok mellette, mint egész életemben bármikor.

szóval már önkínzás szinte, hogy vele vagyok.

mondtam, legyen vége, fejezzük be, könnyes lett a szeme.

nem hagy menni. nem erős. én sem.

én honnan vegyem az erőt a szakításhoz???

2012. máj. 4. 21:55
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Párom és ex barátnője detto ugyanilyen kapcsolatban éltek több évig. Szakítás-kibékülés, veszekedések, stb. Csak náluk a páromat akarta a barátnője a maga képére formálni. Szenvedtek, de nem bírtak szakítani, mert ők is gyengék voltak kilépni a kapcsolatból, a megszokott közegből. Aztán jöttem én, aki felgyorsította a folyamatokat (épp szakításban voltak, ami ezúttal végleges lett). Párom állítása szerint még sosem volt ilyen boldog, mint velem. Nem azért, mert mérföldekkel jobb vagyok az exnél, csak mi tökéletesen összeillünk, egyikünk sem akarja megváltoztatni a másikat.

Szerintem adj egy esélyt mindkettőtök boldogságának, és időben lépj...Házasság után még sokkal nehezebb lesz.

2012. máj. 5. 11:31
 12/15 A kérdező kommentje:

utolsóhoz:

nálunk a kapcsolatba nem férkőzhet senki még holtponton sem, mert a párom sem tud nyitni, meg én sem

mondta is, ha szakítanánk min. fél évig nem lenne senkije, ismeri saját magát. tapasztalat.

10 -es válaszadóhoz:

próbálok azon gondolkodni 2-3 év múlva mi lenne

azon kívül, hogy ugyanez, nem jut eszembe semmi, pedig erőlködök

gyerek még mindig nem lenne, ő így nem akar még, amíg ez nincs rendezve köztünk, én meg nem lennék képes így vállalni, ha akarnám sem.

sőt maga a házasodás is ezért várat magára.

míg ezt nem tisztázzuk.

szakítani egyelőre senki nem képes.

harmadik fél nem csúszik be. tekintve, hogy szánalmas lenne így KOMOLY kapcsolatot kezdeni, milyen kapcsolat lenne az is."úgy ismertük meg egymást, hogy épp a párommal történt veszekedés után mentem haza..."ezt ő is így gondolja. amíg lelkileg nem toszta az ember, azt ne vigye magával az új egészséges kapcsolatába. ne menekülő út legyen a másik, hanem valóban választott társ.

2012. máj. 5. 11:46
 13/15 A kérdező kommentje:
*tiszta
2012. máj. 5. 11:49
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Nem "férkőztem" a kapcsolatba, már két hónapja a szüleinél lakott a lány (a szakítás kimondása után), csak jönnie kellett vissza Pestre az iskola miatt, és a szokásos kibékülésre számított, ami végül nem jött össze.

Nem azt írtam, hogy egyből ugorjatok másik kapcsolatba, pláne, ha ti még szeretitek egymást (párom rég nem volt az), de akkor is érdemes elgondolkozni a folytatáson. A szakításon gondolkodsz, nyilván nem ok nélkül.

2012. máj. 5. 12:22
 15/15 anonim ***** válasza:
Miért kell az neked aki azt érezteti, hogy nem vagy elég jó? Szerintem ez nagyon megalázó. Aki szeret szerintem nem akar megváltoztatni, de ha akar akkor sem megaláz, hanem motivál. Ennek az embernek kb semmi EQ-ja
2012. máj. 5. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!