Kérlek csak normális, hülyéskedéstől mentes válaszokat kérek!
2012. ápr. 22. 16:11
1/8 anonim válasza:
Engem pl egy jó jegy matekból de elsősorban nem ez a fontos.A család boldogsága az,hogy egészségesek vagyunk és,hogy béke van,hiszen amitől boldog leszel az ingyen van:Csók,szeretet,ölelés,család,barátok ezek a legfontosabbak;)
2012. ápr. 22. 16:13
2/8 anonim válasza:
Most az tesz boldoggá,hogy végre van egy terv a fejemben,hogy mit fogok majd csinálni,ha meglesz a szakmám.És tudom,hogy melyik munkahelyre akarok menni,ahol jól fogom érezni magam és meg fogom tudni mellette csinálni levelezőn a fősulit.A magánéletem most egy nagy rakás sz@r,de lesz majd jobb is,mert ennél már csak jobb lehet.Így a jövő okoz örömöt és a South Park:)
2012. ápr. 22. 16:18
3/8 anonim válasza:
Éppen semmi.
2012. ápr. 22. 17:42
4/8 anonim válasza:
Életem célja az evés ,miközben a halál napja közeleg.
használd a keresőt, egymillió ilyen kérdés van már.
2012. ápr. 22. 19:28
7/8 anonim válasza:
Engem a tetoválások éltetnek manapság, abban lelem örömöm.
Amúgy csak a szokásos, párommal szeretnék megházasodni, gyerekeket szülni egy szép lakásba/házba, nyugisan élni, sok jó könyv között.
2012. ápr. 22. 21:32
8/8 anonim válasza:
Boldoggá tesz a párom, a szakmám. Az, hogy látom a párom sikereit, az, hogy egészségesek a szeretteim. És boldoggá tesznek az apró dolgok, persze nem mindig, de elég gyakran.
Életem értelme, hogy legyen egy szép családom, egészségesek legyenek, legyen egy házunk, kutyástól. Legyen egy olyan munkahelyem amit megálmodtam, és a páromnak is, ez elegendő is lenne :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!