Kihagynád emiatt az osztálytalálkozót?
Már kaptam infót róla, hogy lesz. Viszont nem akarok elmenni. Egyrészt annyira nem is vagyok kíváncsi a többiekre, de a fő ok, hogy nem akarom hallgatni, ki milyen sikeres. Mondjuk nagy részük még tanul, vagy csak van, de úgy érzem, én le lennék sajnálva a gyári munkámmal.
Meg aztán 1 van közülük, akivel tartottam a kapcsolatot, de vele is megszakítottam a barátságot pár hónapja. :D
Off:
Kedves utolsó!Szerintem semmi szégyellnivaló nincs a munkádban.Annyiban megkönnyíted az emberek életét,hogy házhoz viszed azt,amiért nekik be kellene menniük a postára és sorban kellene állnia.Én postai ügyintéző lennék,és ha végre el tudnék benne helyezkedni,hát baromi büszke lennék magamra.
a postai kézbesítőben nincs szégyellni való, ebben egyetértek. de szntem jó, hogy nem mentél el, mert úgyis azzal telt volna hogy felvágnak, az orrod alá dörgölik - olyan unalmas, felesleges, kiszámítható.
mint sejthető, én sem pazarlom az időmet ilyenre. és nem áltatom magam, hogy a révükön értékes információhoz jutnék. ami ilyenkor elhangzik, csak nagyzoló üres lózung :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!