Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihagynád emiatt az osztálytal...

Kihagynád emiatt az osztálytalálkozót?

Figyelt kérdés

Már kaptam infót róla, hogy lesz. Viszont nem akarok elmenni. Egyrészt annyira nem is vagyok kíváncsi a többiekre, de a fő ok, hogy nem akarom hallgatni, ki milyen sikeres. Mondjuk nagy részük még tanul, vagy csak van, de úgy érzem, én le lennék sajnálva a gyári munkámmal.

Meg aztán 1 van közülük, akivel tartottam a kapcsolatot, de vele is megszakítottam a barátságot pár hónapja. :D

2012. máj. 3. 22:57
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%
én vagyok, aki írta h szégyellem a munkám. a volt osztályomban mindenki olyat dolgozik, ami tök "menő", sok pénzt keres vele, stb... én meg 23 éves létemre postai kézbesítő vagyok. na ezért nem mentem el, nem akartam h tudják.
2012. máj. 5. 12:24
 22/23 anonim ***** válasza:

Off:

Kedves utolsó!Szerintem semmi szégyellnivaló nincs a munkádban.Annyiban megkönnyíted az emberek életét,hogy házhoz viszed azt,amiért nekik be kellene menniük a postára és sorban kellene állnia.Én postai ügyintéző lennék,és ha végre el tudnék benne helyezkedni,hát baromi büszke lennék magamra.

2012. máj. 5. 14:44
 23/23 anonim ***** válasza:

a postai kézbesítőben nincs szégyellni való, ebben egyetértek. de szntem jó, hogy nem mentél el, mert úgyis azzal telt volna hogy felvágnak, az orrod alá dörgölik - olyan unalmas, felesleges, kiszámítható.

mint sejthető, én sem pazarlom az időmet ilyenre. és nem áltatom magam, hogy a révükön értékes információhoz jutnék. ami ilyenkor elhangzik, csak nagyzoló üres lózung :)

2012. jún. 10. 23:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!