Kihagynád emiatt az osztálytalálkozót?
Már kaptam infót róla, hogy lesz. Viszont nem akarok elmenni. Egyrészt annyira nem is vagyok kíváncsi a többiekre, de a fő ok, hogy nem akarom hallgatni, ki milyen sikeres. Mondjuk nagy részük még tanul, vagy csak van, de úgy érzem, én le lennék sajnálva a gyári munkámmal.
Meg aztán 1 van közülük, akivel tartottam a kapcsolatot, de vele is megszakítottam a barátságot pár hónapja. :D
7-es: Az nem zavar különösebben, ha pletykálnak rólam távollétemben. Ha nekik jólesik, hajrá. :) Sosem érdekelt az ilyesmi, pl. az érettségi utáni utolsó találkán sem voltam ott, és rajtam kívül csak 2 ember volt ugyanígy.
10-es: Láttam a filmet valamikor régen, de most tippet adtál, hogy nézzem meg újra. :D
A helyzet az, hogy van egy klikk, ami ezt az egészet szervezi, ott az egyiket nagyon nem bírom. Egyszerűen látni sem szeretném. :D
Mindent összevetve azt hiszem, kihagyom, minden szempontból ez tűnik jónak. Tapasztalatból tudom, még céges bulin is képes vagyok csak ülni kukán, hiába egyébként az összessel jól eldumálok máskor. Akkor mit is kezdenék olyanokkal, akiket 5 éve nem láttam?
Köszönöm a válaszaitokat!
a mienk tavaly volt, elmentem, de már meg is bántam.
Eleve 70 kilométert utaztam azért, hogy egy rohadt kávézóba üljek és beszélgetni a nagy semmiről, szóba se jött, hogy ki mit csinál most. Az osztályfőnök megmutatta a régi naplók fénymásolatát. Aztán én le is léptem, majd barátnőmtől megkérdeztem mi volt utána, mondta hogy elmentek egy füstös kocsmába és ott ittak, meg előtte zabáltak egy utcai árusnál gyrost.
Ha nem akarsz elenni akkor ne menj, mert tuti szarul fogod érezni magad.
Az én általános iskolás találkozóm tavaly ősszel volt,de eszemben sem volt elmenni rá.Az akkori osztálytársaim kirekesztettek egyrészt azért,mert elváltak a szüleim,egyrészt pedig azért,mert elég szegény családból származtam.Az is közrejátszott,hogy elég fiús lány voltam a magam módján.És mivel végzettségem ellenére én is gyárban dolgozom,nem akartam megadni nekik a lehetőséget,hogy kiröhögjenek.95%-ukat úgy is gyűlölöm.Tettek is érte.
Szerintem te se menj el,főleg ha nem szereted az ilyen egoista pofaviziteket.Inkább menj el a haverjaiddal sörözni,az bőven "kárpótolni" fog:)25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!