Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihagynád emiatt az osztálytal...

Kihagynád emiatt az osztálytalálkozót?

Figyelt kérdés

Már kaptam infót róla, hogy lesz. Viszont nem akarok elmenni. Egyrészt annyira nem is vagyok kíváncsi a többiekre, de a fő ok, hogy nem akarom hallgatni, ki milyen sikeres. Mondjuk nagy részük még tanul, vagy csak van, de úgy érzem, én le lennék sajnálva a gyári munkámmal.

Meg aztán 1 van közülük, akivel tartottam a kapcsolatot, de vele is megszakítottam a barátságot pár hónapja. :D

2012. máj. 3. 22:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Én az általános iskolaira egyre sem mentem/megyek el. Nem szerettem azt a közösséget és viszont. Akkor azt hittem velem van baj, ma már tudom, a gyerekek hamar ki tudnak rekeszteni valakit, aki nekik nem tetszik. A többi iskolámban sosem volt gondom a beilleszkedéssel. Szóval ha nem érzed jól maga egy közösségben, akkor szerintem ne menj :)
2012. máj. 4. 09:22
 12/23 A kérdező kommentje:

7-es: Az nem zavar különösebben, ha pletykálnak rólam távollétemben. Ha nekik jólesik, hajrá. :) Sosem érdekelt az ilyesmi, pl. az érettségi utáni utolsó találkán sem voltam ott, és rajtam kívül csak 2 ember volt ugyanígy.

10-es: Láttam a filmet valamikor régen, de most tippet adtál, hogy nézzem meg újra. :D

A helyzet az, hogy van egy klikk, ami ezt az egészet szervezi, ott az egyiket nagyon nem bírom. Egyszerűen látni sem szeretném. :D

Mindent összevetve azt hiszem, kihagyom, minden szempontból ez tűnik jónak. Tapasztalatból tudom, még céges bulin is képes vagyok csak ülni kukán, hiába egyébként az összessel jól eldumálok máskor. Akkor mit is kezdenék olyanokkal, akiket 5 éve nem láttam?

Köszönöm a válaszaitokat!

2012. máj. 4. 10:09
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

a mienk tavaly volt, elmentem, de már meg is bántam.

Eleve 70 kilométert utaztam azért, hogy egy rohadt kávézóba üljek és beszélgetni a nagy semmiről, szóba se jött, hogy ki mit csinál most. Az osztályfőnök megmutatta a régi naplók fénymásolatát. Aztán én le is léptem, majd barátnőmtől megkérdeztem mi volt utána, mondta hogy elmentek egy füstös kocsmába és ott ittak, meg előtte zabáltak egy utcai árusnál gyrost.

Ha nem akarsz elenni akkor ne menj, mert tuti szarul fogod érezni magad.

2012. máj. 4. 11:41
 14/23 anonim ***** válasza:
Én nem szeretem a gimis osztályomat. Holnap ballagunk. 100%, hogy egy érettségi találkozóra sem fogok elmenni. Elég rossz körökből származnak és rosszak az anyagi körülményeik, nem is mennek továbbtanulni csak 1-2 (nem csak a megszorítások miatt, amúgy sem tervezték, bukdácsoltak), így valószínűnek tartom, hogy az életben én fogom a legnagyobb sikereket elérni közülük. De ettől függetlenül nem nézem le egyiküket sem, viszont a későbbiekben nem leszek rájuk kíváncsi, hogy melyikkel mi lett.
2012. máj. 4. 16:53
 15/23 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy a filmhez kedvet csináltam. :) Szerintem is nagyon jó darab.
2012. máj. 4. 20:21
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Az én általános iskolás találkozóm tavaly ősszel volt,de eszemben sem volt elmenni rá.Az akkori osztálytársaim kirekesztettek egyrészt azért,mert elváltak a szüleim,egyrészt pedig azért,mert elég szegény családból származtam.Az is közrejátszott,hogy elég fiús lány voltam a magam módján.És mivel végzettségem ellenére én is gyárban dolgozom,nem akartam megadni nekik a lehetőséget,hogy kiröhögjenek.95%-ukat úgy is gyűlölöm.Tettek is érte.

Szerintem te se menj el,főleg ha nem szereted az ilyen egoista pofaviziteket.Inkább menj el a haverjaiddal sörözni,az bőven "kárpótolni" fog:)25/N

2012. máj. 4. 20:31
 17/23 anonim ***** válasza:
én emiatt nem mentem el. voltak pedig ott jó barátnőim is, és jól be is illeszkedtem a társaságba, de annyira nagyképű lett mindegyik szinte, hogy nem voltam rájuk kíváncsi. a 25 főből kb 20 sikeres lett, külföldön, meg itthon is, vmi baromi jó munkával. és persze emiatt ők a nagy királyok. hát én nem kértem ebből, és kicsit szégyellem is a munkámat.
2012. máj. 5. 09:15
 18/23 anonim ***** válasza:
Akarmit is dolgozol, ne szegynkezz miatta. Dolgozol. Es csak ez szamit. Anno dolgoztam szalag mellett egy varrodaban. De azt is buszken vallaltam, mert megeltem belole es nem a szuleimet, vagy az allamot huztam le. Az onallosag elso lepese volt. :)
2012. máj. 5. 10:54
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Én elmennék a helyedben. Nálunk úgy volt, hogy amikor átvonultunk a suliból az étterembe, megindult a régi klikkesedés, ugyanazok a kis csapatok ültek össze, akik anno 5 éve is összetartottak. Nekem 2 nagyon jó barátnőm volt, mi voltunk így hárman a 3 grácia mindig is az osztályban:) Az értékrendünk nem változott, akkor is jókat röhögtünk az osztály ribancain meg a kis hülye p.csákon. Természetesen ezek sem változtak semennyit, a csajszi, aki már régen is folyton rá akart akaszkodni egy bizonyos srácra az osztályból, néhány pohár bor után most is megkísérelte a nyomulást. A kis kétszínű libák meg most is ott sutyorogtak a sarokban, kibeszélve, irigyen méregetve mindenkit. Elmondom Neked, hogy rég mulattam ilyen jót, nagyon szórakoztató volt, a 2 barátnőmmel pukkadoztunk egész este a nevetéstől rajtuk. Persze akikkel jóban voltunk, most is jókat beszélgettünk, a többieket meg leszartuk. Az éttermezés után pedig buliztunk egy nagyot. Ami még nagyon jó élmény volt, hogy elbeszélgettünk az osztályfőnökkel is, de most már nem úgy mint tanár-diák, hanem mint felnőtt a felnőttel. A legközelebbi osztálytalim 2015-ben lesz, biztos nem hagyom ki:)
2012. máj. 5. 11:40
 20/23 A kérdező kommentje:
Úgy persze, hogy elviselhető a klikkesedés, ha te magad is beletartozol egybe. :) De nekem ilyen nincs. Vagyis hát volt két lány, akivel úgymond barátnők voltunk, de azóta sem beszéltem velük az 5 év alatt, egyszer futottam velük össze véletlenül. Egy másik osztálytárssal tartottam a kapcsolatot, de pár hónapja megszakítottam vele mindennemű társalgást. Úgy érzem, nincs ott helyem. Sőt, a kérdés kiírása óta eljutottam oda, hogy direkt jó volna, ha pont csak én hiányoznék, hadd szidjanak. :D
2012. máj. 5. 11:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!