Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihagynád emiatt az osztálytal...

Kihagynád emiatt az osztálytalálkozót?

Figyelt kérdés

Már kaptam infót róla, hogy lesz. Viszont nem akarok elmenni. Egyrészt annyira nem is vagyok kíváncsi a többiekre, de a fő ok, hogy nem akarom hallgatni, ki milyen sikeres. Mondjuk nagy részük még tanul, vagy csak van, de úgy érzem, én le lennék sajnálva a gyári munkámmal.

Meg aztán 1 van közülük, akivel tartottam a kapcsolatot, de vele is megszakítottam a barátságot pár hónapja. :D

2012. máj. 3. 22:57
1 2 3
 1/23 monster under yo bed ***** válasza:
96%
Legalább van munkád, lehet, hogy a többiek ezt sem mondhatják el magukról. :D
2012. máj. 3. 23:01
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kedved menni,akkor ne menj.Miért kell ebből is ügyet csinálni? Nem mész és kész.
2012. máj. 3. 23:04
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

Te ismered, milyen volt annó a viszonyod az osztállyal, ez az osztálytalálkozósdi jobbára a nosztalgiázásról meg arról szól, hogy kiből mi lett.

Kérdés: voltak-e szép emlékeid az osztállyal, nem tudom, osztálykirándulások,bármi... erről el lehet beszélgetni,hogy milyen jó is volt,emlékeztek? Meg aztán 2 szóban el lehet mondani,hogy egy gyárban dolgozol,ha picit hazudsz(mondjuk hogy irodán dolgozol,és egy utolsó aktatologató irodakukac vagy),akkor se történik semmi.Utánanyomozni senki nem fog.

2012. máj. 3. 23:06
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

vaze..dettó ugyanebben a helyzetben vagyok én is.

bár én nagyjából tudom hogy ki hol dolgozik vagy mit csinál jelenleg:D

2012. máj. 3. 23:06
 5/23 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy kihagynám. Nem kötelező oda elmenni. Én sem voltam, mert pont dolgoztam szombaton, egy multinál voltam akkor pénztáros. Volt olyan osztálytársam, aki szó szerint megüzente, hogy őt hagyják békén, felejtsék el, éppen eleget bántották a suliban, nem kíváncsi senkire, őrül ha el felejtette a sok megaláztatást. Én sosem bántottam, mindig megvédtem, nagyon kedveltem őt, egy végtelenül rendes nő. Mai napig csak Velem van jóban, napi kapcsolatban vagyunk.
2012. máj. 3. 23:08
 6/23 A kérdező kommentje:

Hát szép emlékek vannak bőven, de főként azzal, akivel már nem vagyok barátságban. :D Őt kikerülve meg elég érdekes lenne a társalgás, bár szerintem ott sem lesz.

Viszont van néhány emberke, akire már ha rágondolok, herótom van. :D És sajnos, pont ők vitték egyelőre a legtöbbre, mondanom se kell.

2012. máj. 3. 23:12
 7/23 anonim ***** válasza:
75%

Nekem pont a múlt héten volt osztálytalálkozóm, nálunk a 2/3-a jött el az akkori létszámból. Szerintem jobb ha elmész, akkor te mondhatod el magadról amit el szeretnél,

hidd el aki nincs ott az is szóbajön, és akkor mondanak ezt-azt, amit épp hallomásból tudnak. Nálunk legalább is így volt, nem nézték jó szemmel aki nem jött el.

Egyébként meg, ez a része hamar megvan, és utána egy jót esztek-isztok, szórakoztok együtt, mint régen.

Nekem sem volt kedvem, de végül nagyon örülök, hogy nem hagytam ki.

2012. máj. 4. 01:25
 8/23 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem menj el. Már csak azért is, mert sose tudhatod, hogy ki ajánl onnan egy jobb munkát.
2012. máj. 4. 06:00
 9/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem muszáj elmenni, ha nem akarsz, ne menj!
2012. máj. 4. 06:54
 10/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudod, hogy rosszul érzed magad, akkor miért akarsz elmenni? Úgy vagy vele, mint a mesebeli lány, igaz? Mennél is meg nem is... :)

A gyári munka semmivel sem kevesebb vagy megventendőbb másnál. Ugyanolyan értékes ember az, aki ott dolgozik, mint aki bárhol másutt. Ez csak akkor gáz, ha a jóval a tehetséged alatti szinten kell teljesítened, mert akkor ez "megesz" téged előbb-utóbb.

Én a 10 éves gimisen voltam ott utoljára. Olyan szörnyű volt, hogy arra nincsenek szavak. Egy rakás időben visszamaradt kis idió.ta, aki azzal dicsekedett, hogy hány kölke van, hány háza, kocsija - és közben tisztán látszott, hogy szét van esve, alig tudja tartani a jópofit mások előtt.

Ha mégis el akarsz menni, akkor edzz előtt lelkileg! Tudd, hogy te nem vagy kevesebb senkinél, és ezt vállald is fel!

Ismered az Elvált nők klubját? Isteni film, nézd meg, ha van kedved! Ott nagyon beköszön az osztálytalálka-fíling, amikor a három csaj a temetés után beül egy étterembe. Mindegyik élete gallyon van, mégis játsszák az agyukat mások előtt. A második kör piáig. :) Utána előbb-utóbb kilátszik a Valóság.

Az osztálytalákák lényege csakis egy estére szabad, hogy korlátozódjon: egy napig nosztalgiázol és ennyi. De nem szabad ottragadni!

Ha valaki ért lélekben 18 éves kora óta, hogy érdemesnek tartod vele a kapcsolattartást, akkor megpróbálhatod, de a tapasztalatom szerint azok szoktak kapcsolatban maradni, akik napi szinten találkoznak.

2012. máj. 4. 08:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!