Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol vannak a szenvedélyes...

Hol vannak a szenvedélyes nők? Vannak még manapság ilyenek?

Figyelt kérdés

Csak kérdem..:D

Vannak még olyan nők manapság magyarországon akik nem házi sárkányok és besavanyodottak?

2012. máj. 3. 10:02
1 2 3 4
 11/35 A kérdező kommentje:

ma 10:16

Most még meg tehetem..Addig kell válogatni amíg lehet.

10 év múlva már nem biztos.

2012. máj. 3. 10:18
 12/35 anonim ***** válasza:
100%

Na, hát elárulom, hogy nem könnyű ám nőnek maradni gyerekvállalás után. Simán rabulejtenek minden nőt ezek a kis büdös kölkök. :) De azért is ilyenek, különben nem maradnának életben, ezzel érik el a gondoskodásunkat. :)

Ahhoz, hogy a nő nő maradhasson, ahhoz a férfinak segítenie kell őt szerintem. Ha úgy nézel rá, mint egy nőre, úgy bánsz vele, mint egy nővel (te is lehet szenvedélyes) akkor sikerül neki annak éreznie magát. Mert ugyanis pár (?) kiló felesleggel, plötyi hassal, szoptatós hálóingben neki sem álom magára néznie és az önbizalomhiány kikészíti. Ha kicsit rájátszol, meg tud feledkezni arról, hogy kevésbé érzi magát nőnek és újra belejön a szerepbe. Nézz rá tüzesen, bánj úgy vele és ha látja, hogy még így is kívánatos, akkor meghálálja, hidd el. Egy gyerek nemcsak öröm. Nehéz is és bár te nem változol tőle, egy nőnek nehéz elviselni, ha külsőre már nem a régi.

2012. máj. 3. 10:23
 13/35 anonim ***** válasza:
91%

# 13: Egyetértek a tizenhármassal!

Persze, könnyű elvárásokat támasztani, de ha nem nő melletted a nő, akkor arról te is tehetsz! Tessék kihozni belőlünk a nőt! :) Nem olyan nehéz ám! :)

2012. máj. 3. 10:26
 14/35 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Engem pont a hetes kommentedben leírtak miatt dobtak immáron ketten is. Ugyanis én tényleg azért akarok lefeküdni egy férfival, mert kívánom, és nem kötelességből és ha én beleadok mindent, akkor ugyanezt elvárom tőle is. De én nem egy hónapban egyszer kívántam volna őket, ahogy ők engem, hanem legalább minden másnap. Szóval vannak még ilyenek. 33/N
2012. máj. 3. 10:27
 15/35 DannyZuko ***** válasza:
hát az enyim is ilyen volt odahaza... tűzről pattant kis menyecske. Asztán jött a gyerek és bebuktam a dolgot...
2012. máj. 3. 10:27
 16/35 A kérdező kommentje:

ma 10:27

Hát én sem az a fajta vagyok aki heti egyzer kívánja,ez nekem nem függ a munka és a stressz mennyiségétől.Ha már élek akkor élvezzem ki azt a jót amit csinálhatok,rá érek majd 70 évessen heti egyszer.:D

2012. máj. 3. 10:33
 17/35 anonim ***** válasza:
100%
Én 10 éve vagyok együtt a férjemmel , nem figyelek oda semmiféle tűzre ,úgy élek ahogy éppen nekem kényelemes ..És meg fele ....A férjem mégis szert és értékel...És ehhez nem kell erőlködnöm meg tüzet gyújtanom :DDD....a külsömőn kívül különösebb erőfeszítéseket nem kell tennem h fenntartsam az érdeklődését...27/L
2012. máj. 3. 10:37
 18/35 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom szenvedélyes nő vagyok az ágyban, a férjem szerint mindenképp. A csak hagyom, hadd végezzen már, nem az én stílusom. De azért a dugópartner és a társ között van különbség. Minden kapcsolatban vannak konfliktusok, veszekedések, viták. Természetesen van olyan is, aki mindenben csak a rosszat látja, mindenbe beleköt, én az ilyet nevezném házisárkánynak. De azért sok nő van, aki nem ilyen, ugyanakkor az ilyen típus, nem keverendő össze azzal, aki nem bólogat mindenre, hanem van saját véleménye is, aminek hangot is ad akkor is, ha az nem egyezik a másikéval, felvállalva, hogy vita alakul ki belőle.
2012. máj. 3. 10:39
 19/35 anonim ***** válasza:

18.: Hát pont erről van szó, hogy ha te azt érzed, hogy szeret és értékel, akkor nem kell erőlködni.

Ha meg nem érzed, akkor az nagyon alá tudja ásni egy nő önbecsülését, és igen, oda a szenvedély!

Nálunk ez történt: a férjem szépen belekényelmesedett a kapcsolatba, és a korábbi szenvedélyes énem valahol elveszett - pedig bennem van, érdekes módon, amint beláttam, hogy a férjemhez semmi közöm, egye meg, amit főzött, azóta tapadnak rám a férfiak, minden ujjamra jutna egy, ha akarnám. :) De nekem elég EGY, és ő kihozza belőlem a nőt! :)

2012. máj. 3. 10:41
 20/35 A kérdező kommentje:

ma 10:39

Teljessen mindegy hogy dugó partner vagy házastárs vagy csak szimpla kapcsolat.A lényeg hogy legyen senvedélyes és ne csak a szexben,hanem az élet minden területén!!Magyarul élje szenvedélyessen az életét!!!

2012. máj. 3. 10:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!