Hány éves korig "egészséges" a szülőkkel élni? Ti hány évesen költöztetek el otthonról? Hogyan?
Én 20 voltam, mikor elköltöztem az akkori pasimhoz. 21 mikor szakítottunk, kimentem külföldre, összejöttem a jelenlegi párommal és most 25 évesen újra itthon a szülői házban. nekünk nem lett volna annyi pénzünk, hogy saját házat vegyünk, mivel tesóm is elköltözözz így apu egyedül itt maradt a nagy házban. Most én gondoskodom Róla, a páromról és hamarosan a picinkről is :)
Persze jobb lenne külön, mert vannak súrlódások, de jó most ez így, ahogy van.
18 voltam amikor az akkori párommal albérletbe költöztünk, mikor vége lett, a jelenlegi páromhoz költöztem saját lakásban élünk és minden oké. A szüleim először azt mondták hogy lakva ismerjük meg egymást, ha nem jön be bármikor hazamehetek.
22/L
Én nem bírtam volna 18 éves korom után. Vidékről Budapestre kerültem 18 éves koromban egyetemre. Szerencsés vagyok, mert szüleim vettek nekem és a testvéremnek egy lakást, így ketten és egy lakótárssal laktunk évekig.
Szerintem ez változó, hogy meddig "egészséges" szülőkkel élni. Mondanám, hogy úgy max. 30, de ez így h*lyeség. Mert mi van, ha valakinek nincs párja, de anyagilag nem éri meg neki az albérlet, lakásról meg ne is beszéljünk. Szóval ha rendesen beszáll a rezsibe, nem élősködik a szülein, akkor szerintem az sem gáz, ha velük él.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!