Merjek lépni egyedül a kisfiammal?
pärommal nem vagyunk jol meg sajnos,füvezik,sokat hazudik,de legföképp ebben.kisfiunk lassan 2 éves.
2 éve hazudik és mindig lebukik a füvel kapcsolatban.mondtam egyszer neki hogy ha ezutän is sziv,akkor elhagyom nem éRdekel,és szeretném lätni hogy neki a csalädja igenis fontosabb mint a drog..amugy jo apa nagyon,dolgozik rendesen de elszivja "a magäét",és hazudik ällandoan.nem tudok benne bizni,nem vagyok boldog mellette.külföldön lakunk,apärom itteni.szeretnék lépni..hazaköltözni a kicsivel,de félek,hogy fogom ezt mind véghez vinni,illetve mik az elsö lépések.gyerektartäsnak kb 90.000 és 100.000 ft közötti összeget kapnék az apätol(hivatalosan ennyit ällapitott meg az ügyvéd,ennyit köteles fizetni).a pärom elött,mielött a kisfiunk lett jol megälltam a läbamon,de most félnék elindulni haza magyarorszägra a kicsivel.szerintetek?köszönöm a vàlaszokat
köszönöm a vàlaszokat!igen ,menni fogok mert ez igy nem jo senkinek sem.van pör sara ezen kivül is az évek alatt...azokat mär nem is mondom,felesleges.az elsö lépéSektöl félek igazän,de belevägok!igazatok van!_
és a gyerektartös mellett én dolgoznék,és igy kb havonta mnennel együtt lenne 200 körül nekem meg a gyereknek,lakäsra stb stb.igy ebböl biztos megtudnönk élni.hazamenni meg azert szereetnék,mert ott van a csalädom,mindenkim.itt csak a pärom van,és ö sem korrekt..köszönöm a vàlaszokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!