Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Merjek lépni egyedül a kisfiam...

Merjek lépni egyedül a kisfiammal?

Figyelt kérdés

pärommal nem vagyunk jol meg sajnos,füvezik,sokat hazudik,de legföképp ebben.kisfiunk lassan 2 éves.

2 éve hazudik és mindig lebukik a füvel kapcsolatban.mondtam egyszer neki hogy ha ezutän is sziv,akkor elhagyom nem éRdekel,és szeretném lätni hogy neki a csalädja igenis fontosabb mint a drog..amugy jo apa nagyon,dolgozik rendesen de elszivja "a magäét",és hazudik ällandoan.nem tudok benne bizni,nem vagyok boldog mellette.külföldön lakunk,apärom itteni.szeretnék lépni..hazaköltözni a kicsivel,de félek,hogy fogom ezt mind véghez vinni,illetve mik az elsö lépések.gyerektartäsnak kb 90.000 és 100.000 ft közötti összeget kapnék az apätol(hivatalosan ennyit ällapitott meg az ügyvéd,ennyit köteles fizetni).a pärom elött,mielött a kisfiunk lett jol megälltam a läbamon,de most félnék elindulni haza magyarorszägra a kicsivel.szerintetek?köszönöm a vàlaszokat

2009. jún. 23. 13:10
 1/6 anonim válasza:
100%
90-100eFt-ból ki lehet húzni, főleg ha még valahogy azt is megoldod, hogy félállásban dolgozz mellette. Más kérdés, hogy hoppon maradsz, ha mégsem fizeti. Még ha bíróságra is viszed a dolgot, mire a per végére jutnál, éhenhaltok mindketten. Szóval ezt neked kell tudni, hogy megbízható-e annyira, hogy tényleg ki is fizetné a gyerektartást minden hónapban, pontosan.
2009. jún. 23. 13:22
 2/6 anonim ***** válasza:
miért akarsz hazaköltözni?!? maradjál ott... több pénzt kapsz ott, és biztosabb az élet, akárhol is vagy. úgy értem, ha a lajtától nyugatra.
2009. jún. 23. 14:00
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha itthon van hova jönnöd,akkor mindenféle képen gyere haza ez jobb a gyermekednek,és neked is.
2009. jún. 23. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem merj! Milyen példát mutat a férjed neki? Ha a gyerek előtt meg tudtál állni a lábadon, most is menni fog, hidd el! Elindulni nehéz, de ha megtetted az első lépést, már könnyebb lesz tényleg. Sok sikert!
2009. jún. 23. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
figyelj itt magyarországon 100.000ft ból meglehet élni főleg ha 2-en vagytok!szóval csak biztatni tudlak hogy menj!
2009. jún. 23. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a vàlaszokat!igen ,menni fogok mert ez igy nem jo senkinek sem.van pör sara ezen kivül is az évek alatt...azokat mär nem is mondom,felesleges.az elsö lépéSektöl félek igazän,de belevägok!igazatok van!_

és a gyerektartös mellett én dolgoznék,és igy kb havonta mnennel együtt lenne 200 körül nekem meg a gyereknek,lakäsra stb stb.igy ebböl biztos megtudnönk élni.hazamenni meg azert szereetnék,mert ott van a csalädom,mindenkim.itt csak a pärom van,és ö sem korrekt..köszönöm a vàlaszokat

2009. jún. 23. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!