Ki nem állhatom a sógornőmet. Irritál. Hogyan szeressem meg?
Miért kéne megszeretned? Tán kötelező? Ha mindenáron meg akarod szeretni azt, akit mélyen utálsz, az nem fog menni, az csak képmutatást szül, a másik pedig úgyis megérzi előbb vagy utóbb, hogy csak megjátszod magad. Ha pedig nem játszod meg magad, akkor magadban teszel hatalmas kárt.
Nem kell szeretni mindenkit, nem is lehet. Inkább addig próbálj meg eljutni, hogy közömbös legyen, és ne irritáljon. Aki neked közömbös, azt könnyebb figyelmen kívül hagyni, ha szemétkedik veled, de ha irritál, akkor ott nem csak vele, hanem veled is baj van.
Ugyanígy vagyok én is a sógornőmmel. Ki nem állhatom, annyira irritál a puszta jelenléte, hogy fizikailag rosszul vagyok tőle. A férjem nővéréről van szó, és az a legnagyobb gond, hogy mindig a pártját fogja, még akkor is, ha nekem van igazam.
A hölgyemény egyébként kiérdemelte az ellenszenvemet, nem ok nélkül utálom.
Mindent a feneket alá kapott a pasija, ő meg jó helyre tette a lábát... Volt időszak, amikor még a pasinak nem volt semmije, és akkor nem győzte hangsúlyozni a kedves sógornőm, hogy mennyire gyűlöli és elmúlt a szerelem, stb, nem akar már vele lenni...
Amikor a srác kapott házat meg új autót, furcsa módon ismét szerelmes lett a leányzó. Aztán gyorsan lett egy gyerek is, bebiztosította magát.
Most a pasi külföldön gürizik, ő meg itthon szórja a pénzt. És dicsekszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!