Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van itt ennyi nyomorult,...

Miért van itt ennyi nyomorult, elkeseredett ember aki mindenkinek csak rosszat kíván v jósol?

Figyelt kérdés

Ilyenek akik azzal vannak h minden nő v pasi ilyen meg olyan és aztán ha írják nekik h nem így van meg h nekik jó kapcsolatuk van akkor jön az h csak azt hiszed meg h megcsal, meg fog csalni.....stb

Miért kell mindenkire rányomni ráerőszakolni a saját nyomorukat/ tévhitüket? Ettől jobb nekik?

2012. máj. 1. 15:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Ezért lenne jó ha kijutnék külföldre. Egyszer egy pár napot voltam angliába. Hihetetlen h mennyire másak az emberek. Szinte rossz volt hazajönni és szembesülni a magyar emberekkel
2012. máj. 1. 18:46
 12/19 anonim válasza:

Ott a pont #12

3 èvig voltam kint olaszban,most egy honapja vagyok itthon...megorulok ugy èrzem...innen el minèl elobb...

2012. máj. 1. 18:48
 13/19 anonim ***** válasza:
54%
A néném kint él Svájcban és szerinte tele van kis morci nyárspolgárokkal.Ott sem jobb.Csak tisztább és higiénikusabb:)13
2012. máj. 1. 20:14
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát én mikor angliában voltam:

- Megálltam a zebránál és az összes kocsi megállt h átengedjen

- Egy nő kérés nélkül megkinált mogyoróval h etessem én is a mókusokat

- Ráléptem valaki lábára és még ő kért bocsánatot

- Minden boltos nagyon kedves és érdeklődő volt

- A szálláson egy nő megkinált pirítóssal amit akkor készített. Szintén kérés nélkül

Arról meg ne is beszéljünk h minden szabályt betartanak (pl mozgólépcsőn mindenkii libasorban jobb oldalt) és becsületkasszás boltok működnek.

2012. máj. 1. 20:19
 15/19 anonim ***** válasza:

Nem, nem jobb, csak egy nagyon rövid ideig. Azt hiszik, hogy jobb lesz. A gyűlölet és a rosszindulat azonban mindig azt marja a legjobban, akitől ered.

Az oka ezerféle lehet, a leggyakoribb az irigység és az irigység szülte mély gyűlölet, puszításvágy (pl. neki se legyen jobb, hagyja ott az álompasija stb.) és rosszindulat, rosszakarás.

2012. máj. 1. 20:45
 16/19 A kérdező kommentje:
Szerencse h én nem vagyok olyan ostoba h az ilyen emberek miatt egy csepp kétely is felmerüljön bennem a párom és a kapcsolatom iránt
2012. máj. 1. 20:54
 17/19 anonim ***** válasza:

"A gyűlölet és a rosszindulat azonban mindig azt marja a legjobban, akitől ered."

Tökéletes megállapítás.

2012. máj. 1. 20:54
 18/19 anonim ***** válasza:

mert azt hiszik, mindig az a követendö, amit ök csinalnak, aki barmiben is elter az öaltaluk helyesnek tartott ösvenyröl, az legyen atkozott örökre, nem lehet jo ember. :) A legtöbb sz/rt az eletben az ilyen kicsinyes es kepmutato emberek kavarjak.

Vegülis a közepkorban is valami ilyesmi volt a boszorkanyüldözes alapja: felelem, kisebbrendüsegi erzes, es a biztonsagot ado falkaszellem. Na meg a bödületes arrogancia, kepmutatas es bekepzeltseg, hogy "en mindent helyesen latok es csinalok".

2012. máj. 2. 09:17
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mindenkinek ment a zöld kezecske amiért írtatok nekem :D
2012. máj. 2. 09:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!