Miért van itt ennyi nyomorult, elkeseredett ember aki mindenkinek csak rosszat kíván v jósol?
Ilyenek akik azzal vannak h minden nő v pasi ilyen meg olyan és aztán ha írják nekik h nem így van meg h nekik jó kapcsolatuk van akkor jön az h csak azt hiszed meg h megcsal, meg fog csalni.....stb
Miért kell mindenkire rányomni ráerőszakolni a saját nyomorukat/ tévhitüket? Ettől jobb nekik?
Ott a pont #12
3 èvig voltam kint olaszban,most egy honapja vagyok itthon...megorulok ugy èrzem...innen el minèl elobb...
Hát én mikor angliában voltam:
- Megálltam a zebránál és az összes kocsi megállt h átengedjen
- Egy nő kérés nélkül megkinált mogyoróval h etessem én is a mókusokat
- Ráléptem valaki lábára és még ő kért bocsánatot
- Minden boltos nagyon kedves és érdeklődő volt
- A szálláson egy nő megkinált pirítóssal amit akkor készített. Szintén kérés nélkül
Arról meg ne is beszéljünk h minden szabályt betartanak (pl mozgólépcsőn mindenkii libasorban jobb oldalt) és becsületkasszás boltok működnek.
Nem, nem jobb, csak egy nagyon rövid ideig. Azt hiszik, hogy jobb lesz. A gyűlölet és a rosszindulat azonban mindig azt marja a legjobban, akitől ered.
Az oka ezerféle lehet, a leggyakoribb az irigység és az irigység szülte mély gyűlölet, puszításvágy (pl. neki se legyen jobb, hagyja ott az álompasija stb.) és rosszindulat, rosszakarás.
"A gyűlölet és a rosszindulat azonban mindig azt marja a legjobban, akitől ered."
Tökéletes megállapítás.
mert azt hiszik, mindig az a követendö, amit ök csinalnak, aki barmiben is elter az öaltaluk helyesnek tartott ösvenyröl, az legyen atkozott örökre, nem lehet jo ember. :) A legtöbb sz/rt az eletben az ilyen kicsinyes es kepmutato emberek kavarjak.
Vegülis a közepkorban is valami ilyesmi volt a boszorkanyüldözes alapja: felelem, kisebbrendüsegi erzes, es a biztonsagot ado falkaszellem. Na meg a bödületes arrogancia, kepmutatas es bekepzeltseg, hogy "en mindent helyesen latok es csinalok".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!