Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Van ugy hogy azt érzed rólad...

Van ugy hogy azt érzed rólad beszélnek? Vagy csak magára vesz az ember dolgokat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 14. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem magamra veszem,hanem ezeket érzem,engem a saját apám kibeszél a kollégáinak,irigykednek az ilyen emberek..ennyire egyszerű a történet.Egyébként a kérdésre válaszolva,igen sokszor megérzi ezt az ember és nem csak bebeszéli magának,az már másik kérdés hogy magadra veszed e vagy sem,ha erős vagy akkor nem veszed magadra.
2012. ápr. 14. 09:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Ma olvastam egy dolgot és szerintem mikor a meló és hozzáállás dologba van kibeszélve az ember tényleg nem mindegy melyik generációhoz tartozik az ember. Ugyanis nem mindegy, hogy valaki a kádári időszakba már dolgozott és helytelenül hasonlítgatja magához a mai generációs fiatalokat, hogy bármit el kell vállalni, mindegy, hgoy mit megy ilyenek, közben meg azért tervezne a mai fiatal amit sokszor nem hagynak az idősebbek, lelkileg zsarolva vagyunk ezt lássuk be, mert meg vagyunk pecsételve mint nem dolgozni akaró fiatalok.
2012. ápr. 14. 10:09
 3/7 anonim ***** válasza:

ma 10:09

Szívemből szóltál

2012. ápr. 14. 10:37
 4/7 anonim ***** válasza:
Eszembe nem jutna otthagyni a melót azért mert esetleg kibeszélnek, és? ha ezért otthagynám akkor igazuk is lehet...mikor idekerültem a mostani helyemre tavaly novemberben evidens hogy beszéltek rólam az első 1-2 hónapban,sőt, szinte úgy néztek rám/ránk mint egy leprásra főleg hogy bérmunkás voltam a sok cégalkalmazott között de így 5 hónap után már úgy kezelnek mint egy barátot, mindenkinek van első benyomás alapján véleménye, ha ezért otthagynék egy olyan állást ahol 3 hónap után számítógépet veszek készpénzre akkor én lennék a balek.
2012. ápr. 14. 11:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Van amikor rólam beszélnek, és ezt igen nehezen lehet elviselni szoc. fóbiásként/pánikbetegként.

Többször volt már h véglegesen abbahagytam vmit(nem munkát)

mert nem kockáztatok egy nyilvános idegösszeomlást.

Sz*r világban élünk, alapnak kéne lennie az áskálódásmentes környezetnek, többé kevésbé elviselik az emberek de azért van egy határ ami már pénzért se vállalható.

2012. ápr. 14. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:

én nagyon sokáig tűrtem az ilyeneket. óvodától kezdve középsuli végéig mindig engem cs*sztettek, én voltam az állandó téma.

a vicc hogy nem is nagyon csináltam semmit, már az elég volt hogy 2-3 ember kipécézett és terjesztette a hírem.

eleve úgy álltak hozzám, a hallott hazugságok alapján.

persze ezek ellenére, a legrosszabb helyzetekben is mindig voltak barátiam, innen tudom hogy nem vagyok annyira szörnyű ember.

én mindig rájöttem/rájövök ha kibeszélnek. megérzem és ált. be is bizonyosodik.

vannak trükkjeim is erre. pl. berakom a fülembe a füldugót és mikor azt hiszik hogy hangosan hallgatom a zenét és nem hallom, elkezdenek rólam beszélni. persze addigra lehalkítom.

egyszer annyira elkattantam hogy egy ilyen alkalommal kivettem a fülemből, odamentem a csajhoz és leköptem.

megmondtam neki hogy ezt azért kapja mert önmagát nem tudja szembeköpni. közöltem vele hogy bár vannak rossz tulajdonságaim mint mindenki másnak, de sem a süketség, sem a h.lyeség nem tartozik közéjük. + ha ezek után is újra eljátszák ezt, fülön fogom mindet köpni, mert úgy látszik akkor ők süketek.

egyéb válogatott dolgokkal megaláztam még a csajt. gondolom persze ugyanúgy folytatta csak ügyesebben. nem kockáztatta meg újra hogy bőgéshatárig visszakapja amit adott.

azóta nem hagyom magam. legutóbb a buszmegállóban tett megjegyzéseket egy nő a külsőmre akit nem is ismerek. visszavágtam, erre neki állt felljebb, nekem akart jönni. leöntöttem a kezemben lévő vízzel hogy lehűtse magát.

amikor a szobatársam kisunnyogott a konyhába és érdekes módon váratlanul becsukta az ajtót meg lehalkította a hangját odalópóztam a kilincshez. naná hogy rólam volt szó.

szembesítettem a drágát és csak hebegett-habogott hogy ő nem is mondott semmi rosszat. aha. ezezk után szó nálkül kértem át magam más szobába.

18 évig megalázhattak ilyen tetves lepetyszájú pletykafészkek, de soha többé.

ha ilyenek miatt ott kell hagynom pár munkahelyet, megteszem. nem fogok szemét emberek miatt tönkremenni.

2012. ápr. 14. 13:01
 7/7 anonim ***** válasza:

Igen, sokszor. Lehet, hogy csak bebeszélem magamnak, bár vannak helyzetek, amikor elég nehéz elhinni, hogy nem rólam beszélnek. Gondolok itt olyanokra, hogy pl. szembejön egy csapat idegen velem az utcán és sugdolóznak, röhögnek, miközben engem néznek....hát én olyankor nem tudom azt hinni, hogy nem rólam beszéltek.

14l

2012. dec. 31. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!