Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy érjem el, hogy ne legyen...

Hogy érjem el, hogy ne legyen féltékeny?

Figyelt kérdés

több mint 4 éve vagyunk együtt most várjuk első közös babánkat, de a mai napig mindenre féltékeny...ha leviszem a kutyát esetleg 4-5 óránként akkor én nem is kutyát sétáltatok, hanem valakihez megyek szerinte -.-

ha a közértből nem 10 perc alatt érek haza akkor hol voltam???

már kezd elegem lenni ebből, viszont tudom hogy imád és mindent meg tesz értem, ahogy én is érte. Soha nem csaltam meg, nem is akarom, nem is vagyok az a típus, és egy csiribiri csaj sem vagyok, nem hiszem hogy el akarna "lopni" valaki :)

jó...lehet hogy csak az önértékelésem nulla, de szerintem nem vagyok az a kimondottan "mindenki meg akar kapni" nő.

mit tegyek, hogy végre bízzon bennem?

Imádom és bármit megtennék érte, hisz ezért vállaltam babát tőle... köszi a válaszokat !

(26)

2012. máj. 1. 12:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ja...ne kérdezd,hogy,de sikerült...=)
2012. máj. 1. 12:36
 12/17 A kérdező kommentje:

hát ez az...4 év alatt már én is mindent megprobáltam... de semmi :(

azért köszi a válaszokat, hátha a bébi születésével megváltozik minden.

terhesen még lehet hogy lenne "esélyem" megcsalni (amit persze nem akarok, de ö azt hiszi) de azért egy csecsemő mellett már csak megbizik bennem...

júliusban kiderül :)

2012. máj. 1. 12:41
 13/17 anonim ***** válasza:

2. =)

Na igen...viszont ha akkor is ezt játsza majd,amikor megszületik a Picúr,akkor tényleg nem normális...=)

De nem hiszem...csak látja majd,hogy a 24órából 24-et a babával kell foglalkozni...

Akkor meg lehet,hogy azért fog "puffogni",hogy rá se nagyon lesz időd...=/

De hátha előtör majd belőle az APA és akkor minden jóra fordul...=)

Meg szabad tudni,hogy kisfiú,vagy kislány lakik a hasadban? =D

Én sok Boldogságot Kívánok Nektek,Jó babavárást és KÖNNYŰ szülést!=)

2012. máj. 1. 12:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Te annyit tehetsz az ügy érdekében, hogy nem adsz okot a féltékenységre, és ha társaságban vagytok, mindig felépíted őt, és demonstrálod, hogy hozzá tartozol. Megtalálod, mi a szeretetnyelve, és megadod neki. A többi az ő dolga.
2012. máj. 1. 15:41
 15/17 A kérdező kommentje:

köszi 2:)

kisfiú a lelkem:) és már 29 hetes

remélem minden jobb lesz ha megszületik...köszönöm hogy itt voltál és egy kicsit lelket öntöttél belém :)

kedves utolsó neked is köszönöm ez jo tipp lehet, habár remélem nem esek át a ló túloldalára az "istenitésemmel" mert hajlamos vagyok rá :)))

szép napot nektek :)

2012. máj. 2. 07:19
 16/17 anonim ***** válasza:

2.vagyok!

Igazán nincs mit...remélem azért tudtam segíteni,vagy legalábbis ötleteket adni...=)

Vigyázz a Pici Fiúra! =)

2012. máj. 2. 16:44
 17/17 A kérdező kommentje:
vigyázok:)
2012. máj. 3. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!