Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Családállítást meg lehetne...

Családállítást meg lehetne próbálni egyedül, papírlapokkal?

Figyelt kérdés

Nagyon sokat olvastam a családállítás témájában, szeretném magam is kipróbálni.Azt költségesnek tartom, hogy elmenjek egy állításra, de itthoni környezetben szívesen kipróbálnám.Csak kérdés, lenne-e így valami értelme?Azt tudom, hogyan kell csinálni az állítást,a gond csak az, hogy nem lenne hozzá jelentkező, vagy ha mégis akadna 1-2 ember, az lehet, hogy kevés lenne.Ezért gondoltam arra, hogy papírlapokkal állítok, de így meg sajna egyedül leszek és sokkal kevesebb a lehetőség, visszajelzések sem lennének, ami pedig nagy segítség.

Mit gondoltok?

2012. ápr. 30. 15:23
1 2
 11/12 anonim válasza:

Nem értem miért ír ide olyan, akinek fogalma sincs miről van szó, nem statisztika, hogy ki ismeri és ki nem. Aki pedig nem tud semmi konkrétumot erről a témáról ne itt akarja, hogy meggyőzzék, hanem először olvasson róla...(én is ezt teszem épp)

A kérdezőnek: Mindenképp keress egy olyan "szakértőt" aki nem 10ezreket kér, hanem nézz körül jobban, hátha van olcsóbb. Olvastam olyat, hogy van ahol ingyen is csinálják. Én természetgyógyászomtól hallottam róla, ő tud egy olyat aki tényleg jól csinálja(ez is olyan mint minden, van aki jól csinálja van aki rosszul, és persze vannak csalók is akik csak a pénzre hajtanak.) és nem is kér 10ezreket.

2013. okt. 24. 13:01
 12/12 Kálmán Réka14 ***** válasza:
Ahhoz, hogy valaki saját magának papírlapokkal állítson hatalmas szakmai tapasztalatra van szükség, hiszen a módszer lényege éppen az, hogy hol van az a vakfolt, ami még nincs a tudatalattidban rendben, márpedig ha vakfolt, azt elég nehéz észrevenni. Én 4 éve kezdtem el állításra járni, 2 éve bekapcsolódtam a képzésbe, ismeretségi körben már dolgozom is vele, de ha saját problémám van, akkor megkérem valamelyik tanáromat vagy kollégát, hogy ő csináljon nekem állítást és természetesen kifizetem az árát! Őszintén szólva számomra meglepő, hogy vannak olyanok, akik ezt ingyen csinálják, mikor a három hellingeri alaptörvény egyike az adok-kapok harmóniája, amit megsérthetsz, de annak mindkét fél valahol máshol fizeti meg az árát, általában teljesen más területen, mint ahol elsőre az átlag gondolná. Ilyen példa a munkamániás férfi, akit nem fizet meg a munkahelye rendesen, tehát ott ő ad és cserébe éppen csak kap valamit, otthon pedig ő az aki nem ad (általában otthon sincs, hiszen állandóan dolgozik, ha igen akkor fáradt, stb.) itt ő kap a párjától és cserébe éppen csak ad valamit. Lehet persze ezt játszani, csak akkor ne panaszkodjon az érintettek egyike sem, tehát sem a munkahely, sem a férfi, sem a feleség.
2014. jún. 24. 20:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!