Családállítást meg lehetne próbálni egyedül, papírlapokkal?
Nagyon sokat olvastam a családállítás témájában, szeretném magam is kipróbálni.Azt költségesnek tartom, hogy elmenjek egy állításra, de itthoni környezetben szívesen kipróbálnám.Csak kérdés, lenne-e így valami értelme?Azt tudom, hogyan kell csinálni az állítást,a gond csak az, hogy nem lenne hozzá jelentkező, vagy ha mégis akadna 1-2 ember, az lehet, hogy kevés lenne.Ezért gondoltam arra, hogy papírlapokkal állítok, de így meg sajna egyedül leszek és sokkal kevesebb a lehetőség, visszajelzések sem lennének, ami pedig nagy segítség.
Mit gondoltok?
Nem értem miért ír ide olyan, akinek fogalma sincs miről van szó, nem statisztika, hogy ki ismeri és ki nem. Aki pedig nem tud semmi konkrétumot erről a témáról ne itt akarja, hogy meggyőzzék, hanem először olvasson róla...(én is ezt teszem épp)
A kérdezőnek: Mindenképp keress egy olyan "szakértőt" aki nem 10ezreket kér, hanem nézz körül jobban, hátha van olcsóbb. Olvastam olyat, hogy van ahol ingyen is csinálják. Én természetgyógyászomtól hallottam róla, ő tud egy olyat aki tényleg jól csinálja(ez is olyan mint minden, van aki jól csinálja van aki rosszul, és persze vannak csalók is akik csak a pénzre hajtanak.) és nem is kér 10ezreket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!