Hogy mondjam el édesanyámnak, hogy piercingem van?
ígyis-úgyis ki fog akadni, de ezt te is tudtad, mikor megcsináltattad. próbáld meg elérni h felnőttként tekintsen rád, és tudatosítsd h ez a te tested, te döntésed.
különben meg ez legyen életed legnagyobb problémája:)
18L
hát én 17 éves korom óta egyszer egyszer hazaállítok egy egy piercinggel
az én anyum is mindig elszörnyed mikor mondom neki, hogy hova szeretném, meg közli, hogy undorító meg ne próbáljam, de mikor látja akkor már maximum ráfancsalít és elfogadja
21 vagy nem 13, ne aggódj
20L
Most már nem tud mit csinálni. Megtiltani nem tudja ami már megvan.
Én anno 17 éves voltam amikor az orromba piercinget lövettem, de csak 1 kis pontot.
Nem tudták a szüleim. Egyrészt nagy volt a hajam, könnyen takartam. Másrészt pedig leragasztottam ha otthon voltam és azt mondtam felsértettem az orrom és nagyon vérzett. Tudom.. mai fejjel elég ócska kifogás volt.. :-)
Na lényeg a lényeg, egy nap aztán mégiscsak észrevették az orromban. Csak annyit mondtak: Te nem vagy normális.
És ezzel le is zártuk a témát.
pedig aztán ha valakinek a szülei, akkor az enyémek aztán a végletekig szigorúak voltak mindig is.
De hát, tudták hogy akkor már tök mindegy mit mondanak. Mert ami már megvan, azt tiltani már nem lehet.
Tudom milyen érzés, mikor tartasz a szent beszédtől meg a lelki zsarolástól. Más miatt nem lenne benned ekkora gátlás.
Ne mondd el neki, majd meglátja, 6 hónap után már szerintem édes mindegy.
Én anyuka vagyok,és 19 éves lányom van.
Amikor 15 éves volt,én is tiltottam neki a köldök piercinget.Akkor még úgy gondoltam,hogy 15 évesen nem a legjobb megoldás.Meg hát utána olvastam,hogy sok országokban már tiltják is mert elég veszélyes.
Egyik szép napon az én szemem csak úgy megakadt azon,hogy látom a lányom köldökében piercing van. 18 éves elmúlt már.Már nem tiltottam, de nem is lepett meg,hogy van neki.Megkértem mutassa meg,és amikor elmondta,megmutatta hogy hol csináltatta,nekem semmi kifogásom nem volt.Örültem,hogy olyan helyre ment ahol figyeltek a steril körülményekre,és megfelelő szakember csinálta neki.
Maga az ékszer sem tucat,hanem szép egyedi.
Már nem érdekel,bár tudom,hogy pár év,és végleg ki fogja venni,mert a divat mást fog diktálni..
4-es vagyok!
Én is anyuka vagyok, már 11 éves lányom van. És bizony szomorúan tapasztalom hogy néhány szülő leragadt a középkorban... Nem hiszem hogy egy köldökpiercing olyan hű de nagy dolog lenne.
Annak idején én is meg voltam bolondulva az orrpiercingtől, csináltattam is mint ahogy írtam. Aztán eljött az az idő amikor már komolyodtam, felnőttebb lettem és már nem kellett.
A férjemnek meg volt a szemöldökében és a fülének a porcrészében 1-1 amikor megismertem. Nagy ügy.
Azóta már neki sincs. Megunta. Ennyi.
Ha a lányunk eljut oda hogy ő is szeretne, én még el is fogom kísérni. Miért ne próbálhatná ki.
A szülők néha hajlamosak elfelejteni hogy egyszer ők is voltak fiatalok, pedig nem szabadna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!