Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik hogy valaki soha nem...

Létezik hogy valaki soha nem találja meg élete párját?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és rosszabbnál rosszabb kapcsolataim voltak.

Volt olyan amiről én "tehettem" bevallom túl hisztis voltam, de olyan is volt amiről tényleg nem én tehettem, így alakult. Ha hibázok, azt bevallom és elismerem, úgyhogy nem arról van szó, hogy mindig a másikat hibáztatom.

De annyira el vagyok keseredve, félek hogy soha nem lesz normális kapcsolatom. Nincsenek jó tapasztalataim még a szexel kapcsolatban sem és szerintem ez elég gáz főleg ennyi idősen. :/

Őszintén szólva szeretnék kapcsolatot, de félek nagyon, hogy újra csalódok. Belém rögződött, hogy szerencsétlen vagyok kapcsolatok terén, és a végén mindig én szenvedek.

Tudom hogy nem szabad görcsösen akarni a kapcsolatot, de ennyi idősen azért már kéne egy normális kapcsolat, szerintem. :(

2012. ápr. 30. 11:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Utolso, te se add fel, en 27 evesen talaltam meg a parom, es en is szuz voltam! Azota mar van egy gyerekunk is, megerte hogy nem jottem ossze akarkivel...
2012. máj. 1. 06:08
 12/14 anonim ***** válasza:
Néha előfordul. Én 45 éves vagyok, mindíg voltak férfiak az életemben, de ha összegeznék, több rosszat kaptam, mint jót. Úgyhogy most már nem is akarok párt találni, berendezkedtem az egyedüllétre.
2012. máj. 1. 19:29
 13/14 anonim válasza:
Én 48 vagyok még sincs senkim, felis adtam, hogy megtalálom a párom
2022. febr. 2. 20:32
 14/14 anonim válasza:

Igen, létezik

Van aki egyedül éli le az életét

2022. febr. 2. 20:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!