Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik hogy valaki soha nem...

Létezik hogy valaki soha nem találja meg élete párját?

Figyelt kérdés

22 éves vagyok, és rosszabbnál rosszabb kapcsolataim voltak.

Volt olyan amiről én "tehettem" bevallom túl hisztis voltam, de olyan is volt amiről tényleg nem én tehettem, így alakult. Ha hibázok, azt bevallom és elismerem, úgyhogy nem arról van szó, hogy mindig a másikat hibáztatom.

De annyira el vagyok keseredve, félek hogy soha nem lesz normális kapcsolatom. Nincsenek jó tapasztalataim még a szexel kapcsolatban sem és szerintem ez elég gáz főleg ennyi idősen. :/

Őszintén szólva szeretnék kapcsolatot, de félek nagyon, hogy újra csalódok. Belém rögződött, hogy szerencsétlen vagyok kapcsolatok terén, és a végén mindig én szenvedek.

Tudom hogy nem szabad görcsösen akarni a kapcsolatot, de ennyi idősen azért már kéne egy normális kapcsolat, szerintem. :(

2012. ápr. 30. 11:35
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

"Belém rögződött, hogy szerencsétlen vagyok kapcsolatok terén, és a végén mindig én szenvedek. "

Vigyázz a gondolataiddal, még a végén valóra váltod őket :-)

2012. ápr. 30. 11:42
 2/14 A kérdező kommentje:
Én a saját tapasztalataimba hiszek :/
2012. ápr. 30. 11:43
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
22év az semmi ,rengetegen vannak ilyen korban stabil kapcsolat nélkül.Majd valamikor 35felett kezdj újra aggódni!Addig meg rengeteg időd van,csak tartsd nyitva a szemed.Ha irreális igényeket támasztasz a partner személye felé akkor is nehéz dolgod lesz.
2012. ápr. 30. 11:47
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom hogy nem szabad görcsösen akarni a kapcsolatot, de ennyi idősen azért már kéne egy normális kapcsolat, szerintem. :("

Ugyan, ne görcsölj. Nekem 32 évesen sem sikerült, mégsem adom fel.

2012. ápr. 30. 11:48
 5/14 anonim válasza:
100%

Szerény személyem is 22 éves, és ugyanebben a cipőben császkálok, mint te. Mikor olvastam a leírásodat, folyamatosan bólogattam, és azon gondolkodtam, hogy vajon ki látott bele a fejembe, és írta le, amit ott talált. :)

Aztán gondolkodtam. 22 éves vagyok, még előttem az egész élet. Az, hogy anyukám ilyen korában már anya volt? Kit érdekel? Más világot éltünk, nem? Miért kellett volna nekem tizenévesen belebonyolódnom különféle kapcsolatokba, akár belebotlani az igaziba, és végtelenül fiatalon lekötelezni magam? Most szabad vagyok, nincsenek kötelezettségeim a párom irányában, azzal flörtölök, akivel akarok, stb..

Muszáj mindennek a pozitív oldalát nézni, és akkor hidd el, minden sokkal jobbra fog fordulni.

És tényleg ne görcsölj rá, tapasztalatból mondom, ugyanis barátnőim sokszor megjegyezték, mikor együtt buliztunk, hogy úgy, hogy a homlokomra van írva, hogy "PASI KELL", nem fogok összeszedni senkit. :) Élvezd ki a szingliséged, és ezzel fogod bevonzani a nagy Őt. :)

Türelem mindennek az alapja. A kolléganőm 39 éves lesz idén, és még mindig bízik abban, hogy lesz egy kisbabája és szerelme. :)

Pluszmínusz 15 év múlva újra tárgyalhatunk erről a kérdésről, bár feltételezem, hogy addigra majd nevetve gondolsz vissza erre a kérdésre a pároddal és (akár) gyerekeiddel az oldaladon. :)

2012. ápr. 30. 12:07
 6/14 anonim ***** válasza:
Én 30 évesen jöttem össze életem szerelmével 27 éves korom óta szerelmes voltam belé
2012. ápr. 30. 12:33
 7/14 anonim ***** válasza:
egyedül te vagy az akadálya, némi önismerettel, reális partner választással sikerülhet.
2012. ápr. 30. 13:22
 8/14 anonim ***** válasza:

ma 13:22

úgy úgy

a világ attól olyan amilyen mert te olyannak látod,ha neked semmi nem jó,akkor valóban nem lesz jó,minden belűl dől el!te saját magadban!amíg magaddal nem vagy kibékűlve addig nem találod meg,minden benned dől el!egyet ne feledj,soha ne akarjál senkinek megfelelni,mert sokszor ezek akadályozzák az embert abban hogy kimbontakozzon egy kapcsolat,én ezt tpasztaltam saját magamon,ezáltal saját magadat gátolod

2012. ápr. 30. 13:47
 9/14 anonim ***** válasza:
8%

29 eves pasi vagyok, minden rendben velem es a korulmenyeimmel, de meg nekem sem jott ossze. Viszont egyelore nem is adom fel!:)

..s ha mar ide irtam, egy kedves lany irhatna uzenetet, ki tudja, mi lesz belole!:)

2012. ápr. 30. 15:26
 10/14 anonim ***** válasza:
A soraidat olvasva nekem is bólogatnom kellett,leszámítva azt,hogy cseppet sem bánom,hogy nekem így alakult.26 éves vagyok,3 hónapnál tovább nem jártam senkivel,ráadásul még szűz is vagyok.Nem mintha zavarna bármelyik is de őszinte vagyok.Mindegyik exem csak a szexért akart volna engem,normális hát,hogy kitettem a szűrüket.Én már feladtam,de te ehhez még fiatal vagy.Nem szabad görcsölni,mert annál nehezebb lesz,ha meg tényleg nem találsz senkit,akkor sem keseredj el.Az ember nem attól lesz értékes,hogy mennyi ideje van párja,vagy van-e már gyermeke.Egyedül is ki lehet teljesedni,nekem sikerült.26/N
2012. máj. 1. 01:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!