Szülők, ti megengednétek a gyereketeknek, hogy érettségi után kihagyjon egy évet?
Figyelt kérdés
Nem akarok idén tovább tanulni egyetemen, bár már jelentkeztem. Bejelöltem a jogot, politológiát és egy mérnökit is, de most még pontosan nem tudom, hogy mihez akarok kezdeni, túl fiatalnak érzem magam. Úgy gondoltam, hogy kihagyok 1 évet és kimegyek Ausztriába a rokonaimhoz, tudnak nekem munkát szerezni, tudok felsőfokon angolul és németül. Anyu nem örül az ötletnek. Szerintetek ez gáz, ti lenéznétek?2012. ápr. 29. 19:56
21/21 anonim válasza:
Én is halasztottam egy évet érettségi előtt, nekem se nagyon akarták engedni, de a legjobb döntés volt. Nem voltam benne biztos, hogy mi akarok lenni, következő év februárjában döntöttem el végül. Egy év semmit sem jelent..sok osztálytársam elment tovább tanulni valami kamu szakra aztan 1-2 év után váltottak, mert meggondolták magukat..muszájból ne dönts..sose lesz jó vége:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!