Hogy állítsam le? Már nagyon idegesít.
Tavaly előtt nyáron megismerkedtem neten keresztül egy sráccal, aki a gyerekkori legjobb barátnőm unokatesója és 2x találkoztam vele (8-9 évesen). Azt mondta, hogy már akkor tetszettem neki és járni szeretne velem, én meg mondtam neki hogy nem is ismerem meg amúgy se tetszik. Nagyon sokáig cseszegetett ezzel a járós dologgal meg egy csomószor akart velem találkozni, de mindig leráztam. Azt akartam, hogy haragudjon rám. Mondta, hogy elmegy a parkba és menjek én is, ő elment oda de én nem. Barátnőimmel láttuk, hogy várt rám de direkt nem mentem oda, gondoltam majd megharagszik. Na persze...írta nekem a szomorú fejeket és ennyi. Utána irkáltam ki sziveket, bevettem közösbe az egyik barátnőmet és elmondtuk neki, hogy én mennyire szeretem őt meg járni akarok vele blabla, vagy 2 nap múlva elmondtam neki, hogy amúgy csak átbsztam, nem akarok tőle semmit. Ott izélt, hogy én is köcsög vagyok meg ilyenek, utána meg rám ír, hogy megbocsát nekem. Mondtam neki szépen/csúnyán hogy szálljon le rólam de nem akar. Most meg kiderült, hogy jövőre abba a suliba fogok járni amelyikbe ő. Egy barátnőmbe is szerelmes volt, eljátszotta vele azt amit velem, de őt már így nem cseszegeti. Folyton rámírt facebookon, de sose írtam neki vissza. Most meg azzal a barátnőmmel üzenget nekem, hogy adjak neki tablóképet, abba a suliba fogok járni amelyikbe ő és hogy úgyis járni fogok vele. Nagyon unom mostmár! Mit csináljak?
15L
Ha tetszene nem írtam volna ki. Ezt tavaly csináltam, akkor azt láttuk jónak és örültem volna ha megharagszik és leszáll rólam. Írtam nektek, hogy elmondtam neki szépen és csúnyán is. Utoljára nyáron beszéltünk (télen letiltottam) mert azóta nem írtam neki vissza, de így is üzenget a barátnőmmel. Vagyis csak ennyit mondott valamelyik nap. Még nem volt barátom, egyszer akart járni velem egy de neki szépen elmondtam, hogy hagyjon, mert nem akarok tőle semmit, érdekes..ő megértette.
Ennek egyszer az elején elmondtam, hogy nem is ismerem meg nem tetszik, utána mondta, hogy akkor legyünk barátok. Irkált egy darabig, aztán pár hónap után megint megkérdezte és mondtam neki, hogy nem akarok vele járni mert nem szeretem és amúgy se az esetem. Azóta folyamatosan piszkált, hogy ő így szeret, találkozni akar stb. akkor is nagyon bunkó voltam vele, de nem érdekelte.
Mellesleg nem leszek a suli szűzkvája mert egyáltalán nem vagyok olyan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!