Az egyik ismerősünk rendszeresen "ideadja" a gyerekét hogy szórakoztassam. Tűrjem?
Jah. Vagy kérj pénzt.
Csóri gyerek..az anyja lesz*rja, és még szakembertől sem kap segítséget. Mi lesz vele az iskolában?!
Oké persze. 1O perc, mert fáradt vagyok.
Oké persze. 1O perc, mert dolgom van.
Amikor meglátod, húzz be "dolgodra"
Neked van gyereked ?
Ha nincs mondd meg neki, hogy te még nem vagy kész erre amit ezek a kicsit képesek kiszívni az emberből. Adj célzásokat, hogy ami sok az sok.
Ha nagyon jóban vagytok, említsd meg, hogy légyszi jöjjön hamar, mert neked ez még fárasztó.
De ha sose nem mondassz semmit, abból nem fog érteni az tuti, te nem segítessz úgy magadon.
Nem feltétlenül az anya hibája. Lehet, hogy a gyerek szeret nálad lenni, az anyának meg az jön le, hogy te is szívesen játszol vele.
Nekünk is volt gyerekkoromban ilyen ismerősünk. Egyedülálló fiatal nő, én gyerekként nagyon szerettem. Most, felnőttként találkoztam vele ismét és a régi időkről beszélgetve mondta, hogy néha már sok voltam, de nem akarta anyukámat megsérteni, így nem szólt.
Amikor anyámmal beszéltem, őszintén megdöbbent, mondta, hogy ez utólag is kínos, mert ő úgy érezte akkor, hogy a hölgy szívesen foglalkozik velem, soha nem jelezte, hogy nem így lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!