Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » SOS. Édesapám 5 évesnek...

SOS. Édesapám 5 évesnek tekint engem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok !

Tegnap az egyik barátnőmmel elmentünk biciklizni ,és elmentünk az osztálytársunkhoz,és egyet quadoztunk és apám mindentől félt engem .Mit mondjak neki ,hogy ne bántsam meg .Meg akarom mondani hogy már nem vagyok 5 éves.

12 éves vagyok, lány

Előre is köszönöm.

2012. ápr. 28. 13:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Akkor lenne rossz apa, ha le se szarna. Te épp a legveszélyesebb korban vagy, amikor a szülők rémeket látnak, hogy mi minden történik a kamaszodó, kislányukkal. Neked kéne kicsit megértőbbnek lenni, ha képes vagy számára is előnyös kompromisszumokat kötni, ha bebizonyítod, hogy érdemes vagy a bizalomra, akkor könnyebben fog elengedni bárhová.
2012. ápr. 28. 13:41
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Örülj neki hogy félt:)nekem nincs apukám,és bárcsak féltene inkább.12 évesen még nem vagy ám olyan nagy.
2012. ápr. 28. 13:42
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Tudja ő, hogy nem vagy öt éves, akkor el sem mehetnél otthonról egyedül. Picit még várjál, te 12 éves nagylány. :)
2012. ápr. 28. 13:42
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem a quadozás nem neked való. Eléggé balesetveszélyes.

nem csodálom, hogy azoktól is félt, akik quadozás címén gyereklányokat gyűjtenek maguk köré.

2012. ápr. 28. 14:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Inkább örülj hogy van apád.
2012. ápr. 28. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!