Van külföldi barátod/ismerősöd?
nincsen, de miért szeretnél ilyet? érdekből?
nem azért nem ítélem el csak kíváncsi vagyok
Van, több is.
Elég speciális iskolába jártam, így ott sokféle náció megfordult: volt kanadai, német, bolgár, és indiai osztálytársam is. Az évfolyamunkon volt még japán, koreai, román, spanyol ismerősöm is. Közülük - így sok év után - az indiai, a bolgár és a spanyol csajjal vagyok jó barátságban, a többiekkel csak köszönő viszonyban (már ha netán találkoznánk :D)
Emellett két amerikai srácot ismerek még, ők a Blahán szólítottak le egyszer, amikor a barátnőmmel sétáltam, szórakozóhelyet kerestek, és mondtuk, hogy mi oda megyünk pont, csatlakozzanak. Egyszer pedig egy gyrososnál ismerkedtem meg egy francia sráccal, minden asztal foglalt volt, ezért odaültem az ő asztalához, így ismerkedtünk meg.
Igazából azt mondanám, hogy bárhol meg lehet ismerkedni külföldivel is, csak nyitottnak kell lenni az új ismeretségekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!