Külföldi letelepedés?
Figyelt kérdés
Unión belüli letelepedéshez a születési anyakönyvi kivonat "sima", hivatalos fordítása elég, vagy kell felülhitelesítés is?2012. ápr. 21. 14:47
1/6 anonim válasza:
Nekem eddig semmihez nem kellett, le sincs forditva. Sőt, nem is tudom, hol van.
2/6 anonim válasza:
Egy fordito irodával szükséges a hivatalos pecsétel anyi elég.
3/6 anonim válasza:
Union belül mihez kell az anyakönyvi kivonat fordítása? Csak mert eddig még nekem sem volt szükségem rá, max útlevélre.
4/6 A kérdező kommentje:
Konkrétan letelepedéshez és hivatalos élettársi kapcsolathoz.
2012. ápr. 21. 18:12
5/6 anonim válasza:
Ahhoz, hogy az Unión belül bárhol lakj, nem kell semmiféle anyakönyvi kivonat, egy személyigazolvány böven elég.
Az élettársi kapcsolathoz viszont országonként eltérö, hogy mi kell, ott kell rákérdezned.
Ha valahol kell anyakonyvi kivonat, akkor ott hivatalos (hitelesitett) forditás és az eredeti fotókópiaja kell, az eredeti bemutatása mellett.
6/6 A kérdező kommentje:
Kellett. Hivatalos fordítás es apostille pecsét is.... Hollandia.
2012. okt. 23. 07:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!