Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek is furcsa? Többi lent

Szerintetek is furcsa? Többi lent

Figyelt kérdés

Az egyik barátom, amikor megyek Pestre, mindig elkér 500 ft-tot a benzinköltségbe. Amikor tudja, hogy például kevesebb a munkám, akkor közli, hogy most nem kell kifizetnem, mert tudja, hogy nem állok "úgy" anyagilag.

Minden barátunkkal kifizetteti ezt a költséget, holott egyébként is menne Pestre, szóval nem miattunk indítja be a kocsit, ergo, akkor is ki kellene fizetnie a sajátját, ha senki nem ül benne, csak egyedül ő. Kicsit anyagiasnak tartom, főleg, hogy egy jól kereső mérnök a barátom. Egyébként emiatt már inkább busszal megyek vissza Pestre, mert elég megalázónak érzem barátok között az 500 ft-os bohóckodást. 27/L

2012. ápr. 28. 08:17
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
Akkor ne izélj már kérdező! :) én csak ezért nem adtam volna kétezret, hogy tovább tudjak lenni albiba a letett lóvémmal, de így? Lehet akkor neki az is ötszáz ft. főleg, hogy talán írtad, hogy többen is mentek na most négyszer ötszáz már kétezer és az jó benzinlóvé. :P Kis buta. :)
2012. ápr. 28. 15:34
 52/54 A kérdező kommentje:
én turkálok a pénztárcájába? naponta emlegetni mennyi is az annyi. Nem turkálok egyáltalán. Nem 500 ft ról van szó. A gesztusról, hogy barátként elkér tőlem ilyen nevetséges összeget. Ezért nem nyújtom senkinek se a markom már bocs.
2012. ápr. 28. 15:34
 53/54 anonim ***** válasza:
57%
Jó ezt te tudod, milyen viszonyba vagytok. nekem is volt haver aki kért de mikor a miénkel mentünk nem kérdezte hogy mennyit adjon. :p VAGY mikor már neki is volt nem kérdezte meg, hogy Te haver nem akarsz jönni velem? úgyis viszem a barinőmet fel a koliba ott laksz, gyere elviszlek, beférsz bőven...
2012. ápr. 28. 15:37
 54/54 anonim ***** válasza:
100%

Az alapján, hogy "meghirdeti" a szabad helyeket, ő ezt üzletszerűen csinálja, valószínűleg így akar spórolni a benzinköltségen. Fogd fel, mint bizniszt, amivel mindenki jól jár.

Ha meg ennek ellenére is elengedi néha a fuvardíjat, akkor örülj neki. :)

2012. ápr. 28. 20:23
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!