Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Segítség! Kilátástalan a...

Segítség! Kilátástalan a helyzetem már nem birom tovább mit csináljak?

Figyelt kérdés
boldogtalan párkapcsolatban élek kisfiam 18 honapos párom rendszeresen terrorba tart minket már a kicsi is fél töle sokszor azt mondja h menjünk el amikor meg elakarok meni kitépi a kisfiamat a kezemböl h öt nem vihetem ha meg jönne hozzám és sír akkor belevágja az ágyba anyukámhoz se enged egyedül mindenhova elkisér nem tudok megszökni már nem bírom tovább gondolkoztam már az öngyilkoságon de akor mi lesz a kisfiamal? van vagy volt már valaki ilyen helyzetben? mesélnétek?

2012. ápr. 26. 13:30
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Zárd be az anyóst valahova, ha más nem tegyél egy széket a kilincs alá, amig a wc-n van, ne foglalkozz semmivel, 4km-t gyerekkel a karodon kevesebb mint 1 óra alatt megvan!!! Futás!!! Rendőrségen feljelentés, távolságtartási végzés, ilyen emberrel nem lehet beszélni, a gyerek sínyli meg az egészet.. mitől lesznek ilyenek az emberek, nem is értem... :(
2012. ápr. 26. 14:18
 12/17 anonim ***** válasza:

ne már, ezek szerint fogva tart, ezért le fogják csukni.

biztos van valami megoldás. nincs vezetékes telefon?

szüleid menjenek el érted, nem akadályozhatja meg.

figyelj, ha nincs telefonod, mondd meg a címet, én simán kihívom rá a rendőrséget.

2012. ápr. 26. 15:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Feltétlen menekülj onnan.

Valamilyen kiutat csak találsz, itt is sok jó tanács van.

2012. ápr. 26. 16:23
 14/17 anonim ***** válasza:
Valahogy próbálj segítséget kérni, legjobb lenne tényleg, ha rendőrt hívnál. Mi is szívesen értesítenénk őket, ha priviben megírod a címed! Mindenre van megoldás, cselekedni kell, de sürgősen! Nem szabad kifogásokat gyártani, menekülj, ha tényleg olyan súlyos a helyzet, mint írtad. Te is tönkre mész, a kicsiről nem is beszélve. hol laksz, melyik megyében? Ha közel, szívesen segítek nem csak neten keresztül!! Kérlek írj, ha tudsz, hogy mi újság! Cselekedni kell, ezt ne feledd!
2012. ápr. 26. 18:17
 15/17 anonim válasza:
Milett?
2012. máj. 9. 17:01
 16/17 anonim ***** válasza:
Engem is érdekelne!
2012. máj. 9. 17:08
 17/17 anonim válasza:
Ennyi erővel írhatnál mailt a rendőrségnek is! Kijönnek, távöltartást rendelnek el tőled és a gyerektől is. Közben pedig felveheted a kapcsolatot valamelyik családi erőszakkal foglalkozó szervezettel, (pl. [link] akik segítenek. Ennyi! Valójában könnyen meg tudnád oldani technikailag, ebben nincs semmi nehéz, pszichológiailag nem tudsz lépni, és ezt próbálod logikailag megmagyarázni. 1 perc lenne a probléma megoldása, ha a döntés, hogy valóban meg akarod oldani, megszületne... Ebben is segít a linkelt szervezet....
2013. jún. 16. 08:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!