Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Titeket mennyire zavarna, ha...

Titeket mennyire zavarna, ha a párotok tartana el? Így vajon beleszólhatok abba, hogy mire költ?

Figyelt kérdés

24 éves vagyok, eddig még csak alkalmi diákmunkáim voltak. Még mindig tanulok, ráadásul most kezdtem egy új szakot, ami mellett nem is lehet rendesen dolgozni, már ha az egyetemen is teljesíteni akarok.

Van némi ösztöndíjam, de abból megélni nem lehetne. A barátom átlagosan keres (bár lehet, hogy ma Mo-n már átlag felettinek számít), de ezért annyit dolgozik, hogy majd' bele döglik. Közben meg értelmetlenül vásárolgat, pl. a 2X drágább sajtot veszi meg, mert hogy az nekem biztos jobban ízlik (nekem tökmindegy) és nagyon sok ilyen kis apró dolog.

Sokszor mondta már neki, hogy spóroljunk, éljünk kicsit ésszerűbben. Igazából azt szeretném, ha a pénz legalább felét én kezelném, mert tuti, hogy kb. feleannyiból kijönnénk, csak nincs pofám ezt felvetni, mivel ugye nem én keresem meg.

A barátom meg azt mondja, hogy ki ne találjam, hogy teljes állásban dolgozni akarok, mert akkor nincs értelme az egyetemnek (még 3-4 év, míg végzek).

Ti mit tennétek a helyemben?

2012. ápr. 26. 12:38
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
8%

"Munkamegosztás: egyik megdolgozik érte, a másik megfelelően kezeli"

Mint a prostituált és a stricije? Mert csak ezekben a társadalmi körökben mozgó emberek szerint ez a munka megosztása. Sokat elárul a gondolkodásmódodról ez a mondat.

2012. ápr. 27. 15:59
 22/24 anonim ***** válasza:
8%

11:21 hadd idézzelek:

"ha az én barátom azt mondaná rólam hogy lefetyelek neki, hát lekevernék neki visszakézből egyet, aztán otthagynám a fenébe."

Eszerint az nem sértené az önérzetedet, hogy eltartsák a kis popódat, azt sem éreznéd visszás helyzetnek, hogy közös kasszáról beszélj, amibe te egy büdös forintot nem tettél, de egy ilyen csúúúúnya szó hallatán, mint "lefetyelés" kirobbanna belőled az úrihölgy és sértett méltóságodban megütnéd azt az embert, aki odáig a lakhatásodat-ételedet-ruháidat fizette. Bravó, hálás típus vagy. És mindezt azért, mert a pasid nem akarná a fele fizetését a te kis mohó markodba leszámolni minden hónapban. Érdekes kis nő lehetsz...

2012. ápr. 27. 16:23
 23/24 anonim ***** válasza:
0%

"ha az én barátom azt mondaná rólam hogy lefetyelek neki, hát lekevernék neki visszakézből egyet, aztán otthagynám a fenébe."

Ez a mondat elkerülte a figyelmemet. Nos igen, amikor valaki nem tud észérvekkel vitatkozni, akkor üt. Lehet, hogy a kérdező tök jó szándékkal gondolta az egészet, de azok után, amiket ez a kishölgy ideírkált, én meg lennék róla győződve, hogy a barátnőm azért akarja a fele lóvémat, mert nagyobb szeletet akar magának a tortából. Kérdező, nyugodtan állj oda a barátod elé, hogy te akarod beosztani a pénzét, de ne lepődj meg, ha ezek után csak elnézően mosolyog, még utoljára jól megcsinál, aztán reggel szól, hogy pakold össze a cuccaidat, mert ilyen áron már nálad exkluzívabb csajt is tudna fizetni.

2012. ápr. 27. 16:42
 24/24 anonim ***** válasza:

20-as: a te kommentedet inkább nem méltatom válaszra.

21-es: szerintem te egy idióta kis proli lehetsz, aki csak álmodozik egy tisztességes barátnőről. És tudod, kit prostizz te le! Én nem mondtam rád semmi rosszat, nem tudom, te miért bántasz engem. Az ilyenekkel még jó szándékúan sem lehet beszélni.

Meg is érdemelsz egy vérszívó idióta kis ribancot.

2012. ápr. 27. 16:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!