Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kérik rajtam egyfolytába...

Miért kérik rajtam egyfolytában hogy nincs gyerekem, pasim?

Figyelt kérdés
Mindig ezek az első kérdések az ismerősöktől és már a barátok is aggódnak. Vajon miért is? Én nem szeretnék párkapcsolatot, mivel nem tartom magam elég szépnek ahhoz hogy résztvegyek egy ilyenben. Az én filozófiám szerint engem vagy imádjanak vagy észre se vegyenek és ne kelljek egyáltalán. Nem akarom hogy bárki is beérje velem. A férfiakon mindig akik megakarnak ismerni ezt látom, hogy nem is én kellenek, hanem csak legyen már valaki. Ha közeledik valaki, mégha tetszik is vagy megszeretem, jobbnak látom elküldeni, mert ő jobbat szebbet érdemel nálam és nehogy már beérje velem, ha tud szebbet is találni. Hihetetlen hogy mennyi kapcsolat szól a bealkuvásról, beérésről és mennyi házasság. Szerintem az emberek nagy része nem is találja szépnek a párját (ha az nő) hanem csak a személyiségéért van vele. Én ezt megalázónak tartanám magamra nézve. Épp ezért nem szeretnék gyereket sem, mert nem tudnám ellátni és nem szeretném ha ilyen mintát örökölne, látna.
2012. ápr. 26. 11:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%

Teljes egészében osztom a

# 4/10 ma 11:37 hozzászólását.

Elég szomorú,hogy te is csak a szépségre tudsz gondolni ami nemcsak hogy múlandó,de értelmetlen is.Mindenkiben van valami szép,és minden ember mást lát szépnek..A buta felfogásod miatt lehet,hogy elszalasztod életed legnagyobb szerelmét,mert nem akarod elhinni,hogy igenis gyönyörűnek lát,és nem kibúvónak tekint.Ha valaki így gondolkodik,az nem is baj ha egyedül marad,magányosan..

2012. ápr. 26. 11:55
 12/16 anonim ***** válasza:
89%
Azért nem lesz soha boldog életed (még ha most így is gondolod szinglikét) Mert ilyen hülye felfogásod van. Mindenki azzal van párban aki tetszik neki, aki undorodik a másiktól vagy mindig ránéz és azt látja hogy nem szép azzal nincs ember, nem 1 nőt láttam lerondázni pasi által aki más által meg gyönyörű, pont hogy a személyiség ami fontos nem az hogy mekkora a szád vagy milyen feszes a hasfalad, ugyanis ahogy öregszel ez mind megszűnik, most akkor éljenek a világban 50 év után szingli emberek ,férfiak nők egyaránt mert ők rondák lesznek? Elég gyerekesen gondolkozol nem lehetsz több 25-nél. Attól hogy neked valaki szép vagy ronda nem jelenti azt hogy másnak is. Az önértékeléseddel van a gond nem a mai kapcsolatokkal, pont az a szomorú hogy minden a külsőségekről szól.
2012. ápr. 26. 12:11
 13/16 anonim ***** válasza:
Ha te jólérzed így magad, akkor tényleg ne foglalkozz a rosszakaróiddal....
2012. ápr. 26. 12:14
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

A probléma kettős, szerintem:

1. az emberek bele akarnak szólni a dolgodba - ne hagyd nekik, semmi közük a magánéletedhez, rázd be a kíváncsiskodókat.

Nagyon sok oka lehet annak, hogy valakinek nincs párja, gyereke, épp ezért bunkóság erre rákérdezni, szerintem.

2. valójában miért nincs párod. Én részben érteni vélem a megfontolásaidat, nem akarsz megalkuvó kapcsolatot, és azt is elhiszem, hogy sok megalkuvó kapcsolatot látsz magad körül (van is belőlük bőven) A "nőt akarok, mindegy, kit" típusú pasiktól nem csodálom, hogy menekülsz. Igenis az egy jogos igény, hogy a kapcsolatban a párom engem lásson a legszebb nőnek (amellett, hogy nem csak a külsőségek számítanak) és szerelemmel szeressük egymást, ne csak azért legyünk együtt, mert nincs jobb.

2012. ápr. 26. 12:27
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de te hülye van. Értelmes, felnőtt emberek a személyiség alapján szoktak párt választani.

Van egy mondás: "Nem az kedves, aki szép, az szép, aki kedves".

Nekem 2 nagy szerelmem volt eddig (a 2. a mostani párom). Első ránézésre egyikük se tetszett. Aztán, mikor szerelmes voltam, nem láttam náluk vonzóbb férfit.

2012. ápr. 26. 12:43
 16/16 anonim ***** válasza:
Szerintem menj pszichológushoz.
2012. ápr. 26. 16:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!