Hány éves korodtól érezted magad felnőttnek?
Figyelt kérdés
és elég érettnek?2012. ápr. 26. 08:05
1/12 anonim válasza:
valaki soha nem nő fel....57 éves mamám olyan csínytevéseket csinál a faluba, mint kb egy 5 éves...és mindig nevetgél ?;) de nagyon örülök neki
3/12 anonim válasza:
èn nagyjàbòl azòta,h egyedül élek, senkire se számithatok anyagilag, azóta érzem magam igazán felnöttnek. Ez nagyjából 1 éve volt.
22/N
4/12 anonim válasza:
23 évesen, amikor megszületett a kislányunk.
Tudtam, hogy onnantól kezdve felelős vagyok egy húsvér emberért. És ehhez bizony fel kellett nőnöm!
Mai napig szeretek szórakozni járni, kikapcsolódni. De, nekem van egy biológiai ébresztőórám, aki egy szigorú főnök.. nála még az ünnepnapok sem léteznek!
5/12 anonim válasza:
14 évesen, de én mindig is korán érő típus voltam.
6/12 anonim válasza:
Én 24 éves koromtól, amikor elköltöztem a családi fészekből, és a saját lábamra álltam.
7/12 anonim válasza:
57 éves diplomás nő vagyok, de néha még most is kicsit gyereknek érzem magam. Pl. ha belemerülök egy jó kis hancúrozásba az 5,5 éves unokámmal. Remélem, életem végéig képes leszek néha gyerek lenni.
És érettnek sem érzem magam 100 %-osan, ez viszont zavar.
8/12 anonim válasza:
Amikor 18 lettem azt hittem felnőttem. De nem. Amikor apám meghalt azt hittem felnőttem. De nem. Amikor megkaptam az első fizumat, azt hittem felnőttem. De nem. Amikor elmentem egyedül egy arab országba dolgozni, akkor azt hittem felnőttem. Majdnem. Amikor anya meghalt kicsit felnőttem. Amikor a fiam megszületett, akkor nőttem fel. Nem attól, hogy megszületett, hanem attól a rengeteg dolgotól ami az életemet átszövi, átszőtte, minden egyes dolog apránként felnőtté tesz. Nem úgy lesz valaki felnőtt, hogy kedden még nem az, szerdán már az:-)
9/12 anonim válasza:
15 éves voltam, mikor meghalt édesanyám. Akkor lezárult az életemnek egy része, akkor már félig-meddig a gyerekkoromnak vége volt, de ekkor még nem éreztem magam felnőttnek. Most 21 éves vagyok, született egy kisbabám és úgy érzem kezdek felnőtt lenni. A felnőttséget én abban érzem, hogy már nem én vagyok az első, hanem a kisfiam, ő érte felelősséget kell vállalnom. Ő az életem értelme, így nem bánom, hogy, hogy sok "lemondással" jár a gyermeknevelés. :)
10/12 anonim válasza:
Pont ma gondolkoztam ezen,hogy sosem fogok felnőni.Múltkor legót akartam venni,mert azt soha nem kaptam kiskoromban,ha lenne több helyem a lakásban,tele lennék legóval.Ma meg megvettem az Intersparban a Dzsungeles matricakönyvet,majd szépen gyűjtögetem bele a matricákat,nehogy már csak a gyerekek élvezkedjenek:)Eddig mindig odaajándékoztam a matricákat,hát most már nem:)30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!