Ennyi idős volt mikor férjhez ment. Akkor felnőttnek tekintettem, de magam nem érzem annak. Miért?
Amikor általános iskolában alsós voltam, a felsősök szörnyű nagynak tűntek. Amikor az lettem, nem éreztem, hogy az lennék, na de a középiskolások... na ők már tényleg nagyok, egész felnőttek. Szakközépben meg nem értettem, miért gondoltam így, hiszen a felsőoktatásban levők igazán a felnőttek. Fősulin ehhez hasonlóan magamat nem éreztem olyan felnőttesnek, sőt még most, 31 évesen, egy 3 éves gyerekkel sem érzem azt, hogy nagyon felnőtt lennék. De hogy milyen fiatalok ezek a főiskolások! :)))
Egyrészt azért láttad nagynak, mert idősebb, és ez mindig így lesz. Másrészt lehet, hogy ő kicsit komolyabb felfogású, vagy csak hamarabb találta meg az igazit, és ezért ment férjhez. Ne aggódj azon, hogy éretlen vagy, kérdezz meg egy 10 évest, és azt mondja, hogy te már olyan komoly nagy felnőtt vagy, nem gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!