Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért vált ki akkora felháboro...

Miért vált ki akkora felháborodást, ha egy kapcsolatban lévő férfi kikezd egy másik nővel?

Figyelt kérdés

Igazából arra lennék kíváncsi, hogy ha egy férfi a jelenlegi kapcsolatában mindent megkap, akkor valószínűleg nem néz másfelé.

Ha meg nem kap meg mindent, akkor kalandozik erre-arra, ilyen esetekben, miért a "csábító" nő a gaz?

Gondolom, ha minden jó lenne egy kapcsolatban, akkor nem kerülne ilyenre sor.

Illetve még az a kérdésem, hogy a flört kinek számít megcsalásnak? (kinek mi fér bele, hol a határ?)

2012. ápr. 26. 00:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
50%

Azt biztosan állíthatom, hogy nem feltétlenül a 3. fél a bűnös, mert amikor nekem nős pasival volt "kapcsolatom" - szintén házasként - akkor a férfi kezdeményezett. Én meg belementem. Mindketten "bűnösök" voltunk, egyáltalán nem kellett csábítgatni...

Vannak férfiak, akiket akkor sem tud elcsábítani egy nő, ha meggebed - és röhejes, de ők azok, akiknek "hosszú a pórázuk", akiknek egy kis flörtölgetést még elnéznek otthon (mert igenis a férfinak szüksége van arra, hogy érezze, tetszik a nőknek). De ennél nem menne tovább, és ezt a feleség is tudja. Akiket viszont rövid pórázon tartanak... háááát, tudnék mesélni...

Az eddigi legdurvább nyomulást olyan pasitól tapasztaltam, akinek a felesége betegesen féltékeny. (És egyáltalán nem csábítottam a pasit, még csak biztatni sem biztattam, jeleket sem adtam - egyszerűen csak közölte az igényeit...)

2012. ápr. 26. 01:39
 12/31 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem a férj és a szerető is ugyanolyan "gaz". Ha úgy tetszik patkányság mindkét részről,nem lehet azzal takarózni a férjnek,hogyha mindent megakpott volna akkor nem teszi.Ilyenkor a normális emberek A, megpróbálják helyrehozni a házasságot/kapcsolatot B, szépen elköszönnek egymástól és elválnak útjaik.

A szeretők dumáját meg méginkább imádom,a legtöbbjük (itt is) a patkányság mellé még naív és ostoba is ,nem veszzi észre,hogy a férfi csak igérget,közben neki tökéletes ez az állapot,otthon mosnak főznek vasalnak rá, a szerető pedig a friss húst jelenti.

valamint azt sem értem,hogy lehet megelégedni azzal,hogy valakinek nem az első,hanem az x.dik helyen állok. Az meg alap,hogy házas/kapcoslatban lévő/családos férfival már csak a saját önbecsülésem miatt sem kezdek ki.

Szerintem nem kell lealacsonyodni erre a szintre.Engem nem háborít fel egyáltalán,amig nem velem történik,de azért szánalmas.

2012. ápr. 26. 01:48
 13/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2012. ápr. 26. 01:51
 14/31 anonim ***** válasza:
30%

# 12 Arra nem gondolsz, hogy a "szerető" is házas? És neki is ugyanarra van szüksége, mint a házas pasinak, vagyis egy kis önbizalomtuningra, meg esetleg jó szexre (amit otthon nem kap meg)?!

Az elmúlt 3 hónapban 10-12 pasi nyomult rám, úgy, hogy egyiket sem biztattam, nem csábítottam. (Valószínűleg lerí rólam a szexhiány.) Többségük házas. Konkrét (szexuális) ajánlatot csak az nem tett, akinek a felesége szemet húny a flörtölgetések felett (sőt, a feleség maga közölte velem, hogy kifejezetten jót tesz a házasságuknak). A pasin egyértelműen látszik, hogy nagyon szereti a feleségét.

A többi meg... hát hadd ne meséljem el, hogy miket hallgatok én a pasiktól az elsárkányosodott feleségekről...

Tudom, hogy le leszek pontozva, de ha egy nőnek is felnyílik a szeme, és egy kicsit magába néz, már megérte. :)

2012. ápr. 26. 02:01
 15/31 anonim ***** válasza:
92%

"A többi meg... hát hadd ne meséljem el, hogy miket hallgatok én a pasiktól az elsárkányosodott feleségekről... "

De egyszerűcske vagy. Hát még szép, hogy azt próbálják elhitetni veled, hogy te aaaaannyival különlegesebb, szebb, csábítóbb, okosabb, megértőbb, különb, egyedibb, szuperebb nő vagy, mint a feleségük, vagy bárki más a világon. Igaz, ez a duma már többszáz éves és csak a nagyon fiatal, vagy kissé butácska nők veszik komolyan.

2012. ápr. 26. 02:06
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Majd amikor a masik nőt csalja az visszagondolnat és azért mert nem tud parancsolni a vérének ennyi
2012. ápr. 26. 05:45
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

A témával kapcsolatban: ebből is látszik, hogy nem kell kinyalni a férj seggét, mert jódolgában nem tudja, hogy mit csináljon. Nem csoda, hiszen az ilyen feleségek, akik főznek, mosnak, még a ruháját is kikészítik a férjüknek rendesen elkapatják a férfit, aki tudatzavqrban szenved, hiszen egy házvezetőnővel él együtt, de még régről úgy emlékszik, hogy egy normális nőt vett el, akit valamiért szeretett (valószínűleg nem a mosogatási tehetsége miatt)

Egy ilyenkapcsolatban a férfinak nem kell megtenni semmit a kapcsopatért, mert tudja, hogy a nő mindig ott lesz és törődik vele.

Mindezzel együtt a férfi akkor is féreg, ha megcsalja a feleségét, mert nem óvodás, hogy ne tudná elmondani mi bántja. Nem kell egyből másik szoknyára ugrani.

2012. ápr. 26. 07:37
 18/31 anonim ***** válasza:
95%

Csak hogy az erkölcscsősz oldal is képviseltesse magát:

Szerintem minden kapcsolat szent. Attól, hogy belülről rohad, még ugyanolyan gerinctelenség kívülről támadni, mintha amúgy jól működne.(itt jegyezném meg, hogy hiába működne jól egy kapcsolat, ha az egyik felet hajtja a vére, bemagyarázza magának, hogy erre szüksége van, mert - a divatos kijelentés szerint - ellaposodott a kapcsolat.)

Ha egy kapcsolat rosszul működik, két dolgot lehet tenni:

a) javítani rajta, ami nyilván nehezebb meló, mint letolni a gatyát más nő ágyában. Egy kapcsolat javításán állandóan dolgozni kell, beszélgetni, őszintének, türelmesnek lenni. Mármost, ha erre legalább az egyik fél nem képes/hajlandó, akkor életbe lép a b) verzió: a szakítás.(Szakítani szerelmesen is lehet, sőt néha kellene is, mindegy, hogy megcsalók, megcsaltak, harmadikok vagyunk.)

3. személy nélkül is javulhat/mehet tönkre egy kapcsolat, azt gondolom, felesleges gerinctelenség még egyet rugni egy kapcsolatba. Persze mindez már az egyéni lelkiismeretre van bízva, sokan lazán el tudják altatni a sajátjukat.

Szerintem a megcsaló és a 3. személy nagyjából egy szinten áll. Egyikükben sincs annyi tartás, hogy megálljt parancsoljanak maguknak, holott az őrültnagy szerelem sem első pillantásra alakul ki. Ha egy nő megtudja, hogy az 'udvarlója' komoly kapcsolatban él, simán ott lehetne hagyni. Felesleges dolog a szerelemmel takarózni, hiszen azért van az eszünk, hogy megvédjen magunktól. (Érdekes, sokaknak sikerül is. Az akaratgyengeség viszont nem éppen erény.)

Természetesen azonban mindenki úgy rontja el a saját és mások életét, ahogy akarja. Pedig mindig lenne más választás, humánusabb megoldás. Én személy szerint nem lennék se megcsaló, se 3. személy. Remélem, ebből nem az következik, hogy megcsalt leszek egyszer.

Aki ilyen módon akarja élvezni az életet, ne köteleződjön el. Úgy meg kár is kapcsolatba kezdeni, hogy magunk sem tudjuk, mit akarunk.

Mindenesetre megcsalónak és 3. személynek lenni ugyanaz: megalázni valaki mást azért, hogy pár órára boldog legyek. Nincs az a szerelem/szexuális vágy, amiért én megengedném ezt magamnak.

Persze manapság dívik ez a "jogom van a boldogsághoz" felfogás, csak az felejti el mindenki, hogy a jogaink csupán a másik ember jogaiig terjednek.

Mindenesetre legyen mindenki totál liberális, mert az nagyon jó. Saját magának. A többi nem számít, carpe diem!

2012. ápr. 26. 07:48
 19/31 anonim ***** válasza:
93%

Sajnos nagyon sok az olyan ember, aki amellett, hogy MINDENT megkap otthon, mégis vágyik az izgalomra és beengedi a 3. felet... azért gáz a csábító szerepe, mert miféle erkölccsel rendelkezik az olyan ember, aki annak tudatában hogy a kiszemeltjének párja van, mégis szabad utat enged neki? semmilyennel...

amúgy például a mi házasságukba a flört nem tartozik a megcsalás kategóriájába. semmi jelentősége nincs. 27/nő

2012. ápr. 26. 08:31
 20/31 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek.
2012. ápr. 26. 08:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!