Egyszerűen nem bírom anyósom elviselni, mindenbe beleszól, én járok csak ilyen cipőben? Hogy tudnám kizárni őt a magánéletemből?
Szia!
Én mióta csak az eszemet tudom az első perctől úgy viselkedtem anyósommal mint a 10-57-es javasolta. Azóta is szeretjük egymást. Ez komolyan így van. Nem hagytam már az elején sem elharapódzni a dolgokat, így én vagyok az akinek úgysem lehet megmagyarázni, így inkább rámhagy mindent. :) De szeretem az öreget egyébként. És én is szoktam neki mondogatni, hogy "tetszik tudni, hogy nekem úgysem lehet megmagyarázni". Szóval barátnők lettünk, szeretek vele mászkálni, és kikérni a véleményét is. Kitartást neked! Húzd meg a határokat, de arra is figyelj,hogy ő a szerelmed 66 éves anyukája, aki mellesleg a gyereked mamája. Ne légy durva vele, csak kedvesen határozott. Szorítok, hogy sikerüljön!!!
Szerintem kategórikusan meg kell mondanod neki, h mi az ami neked kell ill. nem kell. Nagyon szépen, kedvesen mondd el neki, h a kisfia már felnőtt és családja van. Hagyjon benneteket békén. És aztán tartsd is be amit akarsz. Ne engedd be az életetekbe, csak a családi alkalmakkor(Karácsony stb)
Amennyiben ezt nem teszed meg, a házasságod tönkre fog menni. Ha bármit mond amikor a gyereket neveled, eteted, akkor mondd meg neki, h köszönöd a tanácsát de te a saját rendszered szerint fogod nevelni a gyereket és nem kérsz a véleményéből. Először nehéz erősnek lenni aztán meg majd belejössz és ő is ráeszmél, már nem ő az irányító nőstény. A férjed meg álljon melléd, ne legyen nyuszómuszó!!!
Kedves utolsó! Ha végigcsináltad, akkor írd meg, hogy HOGYAN csináltad! Mert az volt a kérdés...
Ha netán már megírtad, akkor bocs, csak nem utaltál rá...
Na, hát nem normális ez az öregasszony az tuti!
Az ilyen korú nők közül, aki nem süt-főz a családjára az
eleve degenerált! Az ő fiatalkorában ez sokkal elvártabb volt, alap egy nőtől. A minimum.
Ezek a beszólásai a fagyival nagyon is rosszindulatúak. Azonnal leállítanám, és kikérném magamnak, hogy gonoszságnak állítsa be azt, hogy te megpróbálsz gondos anyja lenni a gyereknek, igazad van, egy egyéves gyerekbe még egyáltalán nem fagyit meg cukrászsütiket kell tömni, hanem sok egészséges kaját.
A gyereked és a későbbi családi béke (a saját nyugalmad) érdekében inkább még most felvállalnám vele akár a veszekedést is ezekben az ügyekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!