Hogyan szabadulhatnék meg a múltammal járó "fájdalomtól"?
Idézőjelbe tettem,hiszen magam sem tudom mi ez.
Az exemmel már fél éve szakítottunk,esélytelen,hogy újra járjunk mivel tovább lépett és kapcsolata is van.
Engem néha érdekel,néha nem.Elvagyok nélküle,mostmár nincs meg az az érzés se,hogyha látom msn-en írjak neki,mert jó vele dumálni..Viszont szeretném,ha tudna mindenről,ami velem történik,hogy hogy alakul az életem és néha rám tör a hiányérzet és akkor muszáj írnom neki (jól eldumálunk mindig) de semmi több.
Bennem van egyfajata "megfelelési kényszer",ha tudom,hogy egy helyen leszünk,mindig tökéletesen ügyelek a megjelenésemre is és egyfajta "jó vagyok" bizonyítási vágy van bennem.
Mikor tudom már véglegesen,örökre lezárni?Ez már ugye jó út a továbblépés felé,ha nem kesergek miatta,más pasikra gondolok?De akkor miért neki akarok megfelelni még így is,hogy nem lesz köztünk soha semmi?
Megbántott? ő szakított? Szerintem ez csak bizonyítási kényszer. Sajnos velem is volt/van ilyen. Nem tudom miért. Szerintem ez főleg azért van mert hiányzik neked, tudat alatt úgy érzed hogy több nálad. Vagy míg együtt voltatok ő esetleg lenézett, lekezelt vagy hasonló ezért most próbálsz bizonyítani. Én sokszor ezt csak utólag gondolom végig. Lehet az hogy azt akarod hogy ő is hiányoljon, számításba vegyen stb. Biztos kell még neki egy kevés idő. Nálam 15-16 évesen 2 évig is tartott az ilyen:P Most már ha ezt észre veszem magamon akkor tudom hogy "lenézz" az illető vagy észre sem vesz, így én is próbálom őt nem észrevenni, bárnem gyakran sikerül. Bocsi, ha nem ez a gond, nekem erről ennyi a tapasztalatom, ezt vettem észre magamon vagy másokon hasonló esetben. Sok sikert!
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!