Hogyan vegyem rá anyát hogy engedjen el bulizni?
15éves leszek pár nap múlva,és szeretnék egy kisebb bulit szervezni a közeli discoba,de még nem voltam bulizni sosem...Mit mondjak anyának hogy engedjen el???
15/L
énis 15 vagyok.. engemsem enged semmilyen diszkóba még -.-
merre laksz?:D
Én 16 vagyok,tavaly is elengedett anyu bulizni de csak úgy hogy elvitt és jött értem max 11-ig.Mostmár,hogy betöltöttem a 16-ot,állandó baráti társsságal akiket ismer elenged házibuliba úgy,hogy ott is aludjak:)
Szttem fontos,hoghy megbízzon benned.
Mondjuk mondd el Neki őszintén, hogy mit szeretnél és hogy nem akarsz rendszert csinálni a bulizásból. Mondd meg Neki, hogy ha gondolja ellenőrizzen le vagy szabja meg mikorra érj haza és Te jókislány módjára engedelmeskedsz.
Csak aztán tényleg ne csinálj rendszert a dologból, nagyon-nagyon fiatal vagy még!
Mondd el anyukádnak,hogy egy szülinapi bulit szeretnél a barátaiddal. Ülj le vele,szépen kérd meg, egyezzetek meg valami időpontban,hogy mikorra kell hazamenned és azt mindenképp percre pontosan tartsd is be ha elenged,hogy tudja,máskor is majd bízhat benned.
Mondd el neki,hogy kikkel mész,ígérd meg,hogy nem fogsz inni,drogozni ilyesmi és hogy bízhat benned,vigyázni fogsz magadra.
Én mikor először voltam discoban,apum elvitt és el is jött értem a szomszéd városba.
21/L
köszönöm szépen a válaszokat:)
persze hogy nem akarok rendszert csinálni:)
csak azt nem tudom,hgy hogyan kezdjek bele:S:S:S mit mondjak neki elősször?:S:S:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!