Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem bírom el viselni az öcsém...

Nem bírom el viselni az öcsém barátnőjét mit tudnék vele csinálni?

Figyelt kérdés
Nem rég jöttek össze de ha át jön hozzánk semmit nem csinál az ágyba esznek és a csokis papírt meg a csipszes zacskót le dobálják a földre anyám meg szedi utánuk.A csaj úgy zabál mint egy disznó szó szerint éjjel nappal de egy tányért nem mos el ha véletlenül ki szál az ágyból ki hullik belőle a szemét és fel se szedi.Ha hoz valamit néha azt is magának be spájzolja a hűtőbe.Ha pedig át megy az öcsém hozzájuk állandóan vajas kenyeret eszik mert sokan vannak testvérek és a hűtőbe mindenkinek meg van a maga kajája.Szóval nagyon idegesít ha valamilyen ünnep van meg kérdezi kell e ajándékot venni nah vagy csak én vagyok aki mindenen ki akad de nekem tök szarul esik ha meg kérdezi kell e ajándékot venni szerintem ilyet nem kell kérdezni ha akar vesz ha akar nem.Este mikor tvznek olyanokat vihog hogy a lakótelep hallja nem érdekli ,hogy a szüleim alszanak.Van mikor át hozza a kutyáját a kutya össze vissza kakál pisil jó mondjuk az után takarít de a kutyájának a tálját a mosogatóba teszi és elég undorító hogy a tányérok közé teszi a kutya tálját is. Rá szólok és ő van felháborodva .Az öcsémet le hordja mindenek pofozza rugdossa jót nem is tud róla mondani akkor nem értem minek van vele .Minden percbe hisztizik sír vagy vihog.A falra mászom tőle de anyám is de az öcsém meg apámat teljesen be hülyítette. Hogy szabaduljak meg tőle ?

2012. ápr. 23. 13:10
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
de igazatok van :) Rá fogok szólni aztán hisztizhet amennyit akar.
2012. ápr. 23. 20:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Az az igazság hogy a tesódnak is meg kéne emberelnie magát mert a leírtakból arra tudok következtetni hogy papucs.

Ne haragudj, nem bántani akarom de ez van. Lehet segítene ha leülnél vele mint férfi a férfival elbeszélgetni, hogy változtasson a viselkedésén a csajjal. Nem azt mondom, hogy visszakézből kell lekeverni a pofont amikor szemetel, de egy férfi legyen férfi egy kapcsolatban.

2012. ápr. 25. 00:42
 13/14 anonim ***** válasza:
Szóltál neki?
2012. ápr. 28. 19:21
 14/14 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj olyan helyzetet teremteni amikor nem hallja más, és nincs ott senki, hogy finoman közlöd vele, hogy ha nem akarja hogy megrendezd a frizuráját akkor álljon be a sorba. Ha ez nem megy akkor, kicsit nyomatékosítsd a dolgot, vagy amikor megüti az öcsédet, vagy megrúgja, akkor szállj be te is, úgy hogy elmenjen a kedve a verekedéstől, aztán mindjárt megtudja, hogy nem ő hordja a nadrágot!:)))
2012. máj. 6. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!