Nem bírom el viselni az öcsém barátnőjét mit tudnék vele csinálni?
Az anyudnak az öcséddel kellene elbeszélgetnie.
Utána a lányt is megtanitani a rendre. Hány évesek?Ha nem alkalmazkodnak menjenek el albérletbe, majd a tulaj rendre utasitja õket.
a kutyát nem engedném be a házba, ezt mondjátok meg neki, hogy ne vigye oda többé, hiába takarít ki utána a szőnyegbe beivódik a büdös húgy szag.
Ne öcsédet hozzátok kellemetlen helyzetbe hanem üljetek le a lánnyal és beszéljétek meg a dolgokat, anyukád nem cseléd hogy utánuk pakoljon, saját maguk után pakoljanak el és ne egyenek az ágyban.
Basszus, 21 évesen igy viselkedni :O nekem 16 évesen volt egy barátom de már akkor besegitettem az anyjának ha ott voltam aztán legjobb barátnők lettünk. Én a lány helyében szégyelném magamat, én is dolgozom még is rend van otthon (egyedül lakok) szerintem tesódnak kellene őt helyreigazitani vagy ha az nem megy akkor nektek de abban biztos nem lesz köszönet,már csak azért is mert ha szorult belé egy icipici nem is tudom minek nevezzem belsőszégyenérzet akkor szerintem tőletek rosszabbul esne neki. Szerintem a végső megoldás h egyszerüen nem jöhet be amig nem mutat hajlandóságot a rendre.
22/N
Hű, én kivágnám a leányzót! De megértem, miért inkább nálatok lógnak, képzelem, ha ilyen rendetlen, igénytelen, milyen putri lehet náluk! Szerintem mocsok és kutyaszar meg sok-sok szemét... Én mondjuk eleve nem engedném be a kutyáját, sz*rja össze más lakását. (szeretem az állatokat, de tudtommal a kutyát lehet szobatisztaságra nevelni!)
Anyukáddal szövetkezz össze és igenis szóljatok rá mindenért!
Utolsó vagyok. Én nem takarítanék anyud helyében utánuk. Majd ha megeszik őket a hangyák akkor majd csak csinálnak valamit a szobájukkal. Amíg valaki megcsinálja helyettük...
A közös helységekben meg alap hogy másnál nem koszolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!