Szerintetek mennyi az esély hogy a férj el vállik a feleségtől úgy általában a szerető miatt?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 22. 22:05
21/32 anonim válasza:
Arra nagyobb esély van, hogy az asszony borít a megcsalás miatt. És akkor már ugye te úgyis kéznél vagy, bekamuzza hogy ő elvált a kedvedért. Veled is marad, amíg nem jön jobb, fiatalabb.
Természetesen olyan is van, hogy tényleg rossz a házasság és csak az utolsó lökés hiányzik. Az már más kérdés, hogy nálatok hogyan fog működni a bizalom.
24/32 anonim válasza:
Az ilyen történetek legszebbje, amikor a férfi végül két szék közül a pad alá esik.. Megérdemli.
25/32 anonim válasza:
Kevés. Akkor nem szeretőt tartana hanem elválna tőle és utána keresne magának párt.
26/32 anonim válasza:
En ugy gondolom, hogy eleg keves.
27/32 anonim válasza:
"Az ilyen történetek legszebbje, amikor a férfi végül két szék közül a pad alá esik.."
Nálunk pontosan ez történt. Én voltam a szerető, de közben összeismerkedtem egy véletlen folytán a feleségével. Tőle megtudtam, hogy milyen is valójában a kedves férfi. Mi azóta is jó barátságban vagyunk, őt meg dobtuk mindketten. De tudom, hogy ez nagyon ritka eset, de ilyen is van.
28/32 anonim válasza:
Nálunk is ez volt a helyzet. Ezek szerint annyira nem is ritka.
29/32 anonim válasza:
Hát a korotokat elnézve ez az esély, hogy elhagyja a feleségét, egy húszas éveiben járó lányért... közelít a nullához. Ha csak az asszony meg nem tudja és ő borít.
30/32 anonim válasza:
Sajnos ez megint egy tipikus eset. 100%, hogy nem fog elválni a feleségétől csak kellett a "friss hús". Aki beleéli ebbe magát az sajnos nagyon buta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!