Szerintetek mennyi az esély hogy a férj el vállik a feleségtől úgy általában a szerető miatt?
Ha te vagy a szerető(mert eddig még nem derült ki teljesen):
Nem akarlak elkeseríteni, de ha van még a pasi és a felesége között annyi szeretet,hogy újrakezdik, és nem válnak el miattad,lehet,hogy pont miattad dobódik fel a házasságuk, és ettől döbbennek rá,hogy még mennyire szeretik egymást.
Ugyanis a 3. személy nemcsak rombolója,hanem építője is lehet egy kapcsolatnak.Ez történt a mi esetünkben is.
Szerencsére. A nőcske felrobbanna mérgében,ha tudná,hogy még jobban szeretjük egymást, ragaszkodunk egymáshoz, mint annak előtte.
Ilyen is van.
Ha nem te vagy a szerető: Az esetek többségében nem hagyják ott a férjek a feleségeket,de van azért arra is példa.
Olvastam a facen egy jó mondást.
A ribanc a bánatával, a férj a feleséggel marad...
22.23-as: remélem azzal azért tisztában vagy, hogy az általad leírt esetben a férjed volt az igazi ribanc. Minden szerelmi háromszögben az a hibás, akiből egy van. Ne legyen ennyire nagy az arcod, újra megteszi, mert az ilyen ember csak magát szereti. Az összes ilyen férfi egyforma, kizárólag érdekből maradt veled.
Kérdező: nem fogja ott hagyni, mert jellemtelen és gyáva. Nincs kivétel. Az ilyen esetekben mindig az nyer, aki előbb hagyja ott az embert - akár a feleség, akár a szerető az. Aki pedig együtt marad a csalóval: vesztes.
ma 22.23-nak
Ezt a kérdést is a kérdező írta ki,ebből tudja mindenki hogy a kérdező a 20 éves szerető
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
50/50
apám elhagyta az első feleségét anyámért (azóta is együtt vannak)
Van rá esély, de nem túl sok.
A korotokat tekintve pedig még kevesebb...
22.23.-as vagyok,és üzenem annak aki azt írta ne legyen nagy az arcom!Kikérem magamnak,hogy ismeretlenül,így nyilatkozz!Miért lenne nagy az arcom?Mert leírtam, hogy velünk mi történt???
Nem tudod, mi ,és hogyan történt,milyen volt a "ribanc",miket művelt, úgyhogy ne alkoss véleményt!!4Nem túl gyakori az igaz, de nálunk így volt!
Amúgy meg minek magyarázkodok?Én örülök ,hogy megtörtént, bármilyen fájdalmas is volt...
Amúgy gondoltam, hogy majd csípni fogja valakinek a szemét ez a válasz...
De hátha olvassa ezt egy megcsalt nő, és látja,hogy nem mindig végződnek rosszul a dolgok...
Van, aki önmaga kezdeményezi és elválik. Ez a ritka. És ennek a nagy korkülönbség nem kedvez.
De általában azért válnak, mert a feleség kirúgja a ffit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!